slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Set za pripremu hrane u prirodi za 2 osobe

4.080 din

Beograd | Savski venac
Novo
Dostupno odmah
2.024
82
pre 13 dana
Poručite
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
SURVIVAL OUTDOOR GEAR
Član od 21.06.2021.
Svi oglasi

Tri posude za pripremu hrane idealno upakovane da stanu u torbu i da zauzmu što manje mesta. Pre svega namenjeno kamperima koji su u pokretu (npr. planinari) i onima koji žele da im kamp oprema bude što lakša i da zauzima minimalni proctor.
U ovom kompletu dolaze tiganj, šerpa sa poklopcem i posuda za zagrevanje vode sa poklopcem (čajnik). Svaka od posuda ima sjajno dizajniran rukohvat kako bi sa posudom moglo da se rukuje i kada je zagrejana. Posude su napravljene od legure aluminijuma, sa rukohvatima od čelične žice na kojima se nalazi plastika za izolaciju.

Lako se uklapaju jedna u drugu, i uz njih stiže torbica u koju se mogu praktično upakovati. Tako upakovan, ovaj set se može spakovati unutar ranca ili pričvrstiti sa spoljne strane. Minimalne je težine, tako da je gotovo neosetan o odnosu na ostatak opreme koja se nosi.

ID Oglasa: #138454292
Informacije

 Pogledajte naše ostale proizvode na linku "SVI OGLASI" ispod broja telefona jer će Vam se sigurno dopasti još nešto : -)

Sve oglašene proizvode imamo na stanju. Rok isporuke je 1-2 radna dana.
Svi proizvodi su novi i za njih dobijete fiskalni račun na email.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.