slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Sklopiva Lezaljka za Kampovanje - DRMOIS

6.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
678
26
pre 7 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

DRMOIS Folding Camping Bed for adults, Camping cots, Oversized Portable Foldable Outdoor Bed with Carry Bag, Heavy Duty Camp bed for Indoor Office Nap Home Lounging, Support 450 Lbs - Navy Blue

 

 

  • Boja Plava
    Brend DRMOIS
    Materijal legirani čelik
    Preporučena upotreba proizvoda za kampovanje
    Materijal okvira Legirani čelik
    Izdržljiva i stabilna: Jedinstvene kvadratne čelične cevi visoke čvrstoće od 25 mm, inovativni Ks uzorak. Naš zid od kvadratnih čeličnih cevi ima debljinu od 0,5-1 mm od okruglog zida od čeličnih cevi na drugim tržištima. Dakle, kapacitet težine do 200kg.  

  • Izdržljiv i ekološki prihvatljiv: prozračna 1680D 3-slojna oksfordska tkanina. Superiorna čvrstoća, vodootpornost i ekološki prihvatljiva tkanina za izbegavanje odgovora na vlagu.
    Ergonomski dizajn: zakrivljeni okvir za položaj naslona za glavu. Nema više jutarnjih bolova u leđima, vratu ili ramenima! Bočni džep Mrežasti spoljni džep za laku vidljivost za odlaganje vašeg mobilnog telefona, ključeva, flaše za vodu itd.
    Lako za podešavanje: Kompaktan, neverovatno brz i jednostavan za postavljanje (dimenzija u rasklopljenom stanju: 190 x 71 x 39 cm.  

 

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #143430881
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.