slika
1 od 1

Solid gear cipele poluduboke Hiker - 12829

21.900 din

Subotica
Novo
845
8
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
SuAlati024 doo
Član od 09.01.2019.
kp izlog

nov, nekoriscen. besplatna isporuka

OPIS

Hiker je veoma udobna treking čizma za pešačenje izrađena od pune boks kože i meke prevrnute Nubuk kože. Unutrašnja postava je izrađena od prozračne i brzosušeće 3D mrežaste tkanine, a đon je izrađen od kombinacije poliuretana (PU) visoke gustine i Vibram gume otporne na habanje koja omogućava odlično prijanjanje.

SPECIFIKACIJE

  • Gornjište: Puna boks koža i meka prevrnuta Nubuk koža.
  • Postava: 3D prozračna postava
  • Đon: Vibram guma. Međuđon: brizgani PU visoke gustine
  • Uložak: Prozračan, antibakterijski, EVA unutrašnji đon sa Poron punjenjem.
  • Veličine:  39-46
  • sifra proizvoda:12829


malo o proizvodjacu:
"Solid Gear" je švedski proizvođač sigurnosnih cipela i sigurnosnih čizama. Osnovana je 2004 godine, i cilj im je da modernizuju sigurnosnu obuću. Solid gear brend je član Hultafors grupe.
Koristeći savremene visokotehnološke materijale pokazali su da visoka sigurnost ne mora značiti da radna cipela mora da bude teška i da ima staromodan dizajn. Solid gear cipele dizajnirani su da budu sigurni, moderni, ali i udobni i lagani u isto vreme. Ojačani su najsavremenijim materijalima i novim tehničkim vlaknima.    

ID Oglasa: #81130448
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.