slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Električne grejane čarape4 jačine,dva power banka5V 5000mAh

6.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
0
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srđan online
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u  ponudi

 

 

Električne grejane čarape 4 jačine, dva power banka5V 5000mAh

 

Doneta iz Nemačke sa opremom koja je prikazana na slikama.

 

5V 5000mAh Električne grijane čarape 4 brzine podesive električne čarape za muškarce žene tople zimske termo čarape za sportove na otvorenom

Opis preuzet sa neta

 

  Grijaći elementi postavljeni na cijele prste, gornji i donji dio stopala】Nadograđene grijane čarape imaju dodane grijaće žice za proširenje raspona grijanja tabana, ne samo prstiju i rista. Koristeći ove grijane čarape, možete osjetiti toplinu cijelog tabana, pospješiti cirkulaciju krvi i uživati ​​u aktivnostima zimi.

【5V 5000mAh punjive litij-ionske baterije i četiri razine zagrijavanja】Čarape za grijanje baterija opremljene su parom 5V 5000mAh punjivih litijevih baterija čije je vrijeme zagrijavanja dulje od vremena zagrijavanja baterija od 2200mAh i 4000mAh. Ove električne grijaće čarape imaju četiri postavke temperature: Niska toplina (35⁰C/149⁰F, 6,5 sati), Srednja toplina (45⁰C/113⁰F, 5 sati), Srednja toplina (55⁰C/131⁰F, 4,5 sati), Visoka toplina (65⁰C/149⁰F, 3 sati). Grijanje Do 3-6.5 sati i potpuno punjenje oko 3-4 sata.

【Može se prati】Ova baterijska čarapa može se prati u perilici. Napomena: Obavezno uklonite bateriju prije pranja i umetnite spojnu žicu baterije u džep baterije (Imajte na umu da se baterija ne može prati).

【Nadograđeni džepni poklopac】Džep za bateriju ima dodatni dizajn gumba koji sprječava ispadanje baterije tijekom aktivnosti.

【Jednostavna za korištenje】Ovu čarapu je jednostavno koristiti. Umetnite bateriju, stavite je u vrećicu za bateriju i zakopčajte. Dugo pritisnite kontrolu za uključivanje i isključivanje stroja, a ovisno o vremenu, kratkim pritiskom kontrolirajte temperaturu. Ovo je vrlo prijateljski prema starijim ljudima.

【Sigurnost】Grijaći element električnih čarapa izrađen je od izolacijskog materijala i rigorozno je testiran, što je sigurno za grijanje i zaštitu vaših stopala tijekom hladne zime.

    Mekane udobne električne čarape za muškarce i žene 

    Električne grijane čarape izrađene su od vrhunskih modalnih vlakana, mekane su i prozračne. Dizajniran je za muškarce i žene u veličinama 8-13.5. Prikladno za razne aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, skijanje, biciklizam, kampiranje itd. kao i zatvorenom prostoru za grejanje nogu.

    Idealan poklon zimi U hladnim zimskim mjesecima, ove grijane čarape idealne su kao rođendanski ili božićni poklon za vaše roditelje, ljubavnike, prijatelje, kolege iz razreda, posebno one koji su često vani i rade. Ovaj će dar ugrijati njihovu zimu i poboljšati vaš odnos.

 

Specifikacija :

Kapacitet baterije: 5000mAh

Brzina: 4 brzine grejanja

 

Paket uključen:

1 par čarapa

2* baterije

1* USB kabel

 

   

          POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .
Neke slike kao i opis su preuzete sa neta, bez namere da se krše autorska prava.
AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

 

L. K. Š.

leto kutija šupa

metro kesa

 

TOPLA PREPORUKA

 

ID Oglasa: #165020718
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.