slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Matador VOLCOM peskir za plazu

1.499 din

Kosovska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
349
21
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sinisa
Član od 15.05.2012.
Svi oglasi

Matador VOLCOM peskir za plazu, pakuje se u svoj dzep, veoma prakticno , novo, u ponudi vise komada, cena je po komadu

 

Комбинујући Волцомово искуство у сурф заједници са Матадоровом експертизом у лаганим путовањима, Волцом Кс Матадор упаковани пешкир за плажу је компактно решење за ефикасно поседовање пешкира за плажу при руци.  

Волцом Кс Матадор пешкир за плажу ће променити начин на који се пакујете за плажу.  Овај иновативни пешкир од нановлакна се брзо суши и изузетно упија, са способношћу да задржи 2,3 пута своју тежину у води.  Током употребе, џеп са патент затварачем је савршено место за одлагање важних ствари.  Када се не користи, пешкир се ставља у исту торбу за ефикасно паковање и путовање.       ВЕЛИКИ ПЕШКИР ЗА ПЛАЖУ Иста величина као и обичан пешкир за плажу.  Материјал нановлакна вас одржава сувим и удобно се пакује.     СКРИВЕНИ ЏЕП На плажи чувајте своје личне ствари у скривеном џепу са патент затварачем.  Након употребе, џеп са патент затварачем се преокреће и пешкир се увлачи за путовање.     БРЗО СУШЕЊЕ Специјални материјал од нановлакна апсорбује 2,3 пута своју тежину у води.  Брзо се суши између употреба и лако се пакује.     ДЕТАЉИ О ПРОИЗВОДУ - Ултралагани материјал од нановлакна  - Држи 2,3 пута већу тежину у води  - Велики пешкир за плажу 76 к 152,5 цм  - Брзо сушење  - Скривени џеп за кључ/телефон са патент затварачем који се претвара у торбицу за одлагање  - Пере у машини    МАТЕРИЈАЛИ  - Матадор нанофибер материјал (апсорбује 2,3 пута своју тежину у води)  - ИКК патентни затварачи    СПЕЦИФИКАЦИЈЕ Тежина: 155 г Димензије без паковања: 76 к 152,5 цм  Димензије паковања: 15,25 к 12,7 к 4,5 цм

ID Oglasa: #155382688
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.