slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Adidas Terrex Trailmaker GTX 42.5 (27cm)

4.500 dinFiksno

Niš
Korišćeno
320
4
pre 13 dana
Milan Jovanović
Član od 10.01.2023.
Svi oglasi
Poluduboke cipele/patike za planinarenje Adidas Terrex, poznati trosezonski model Trailmaker, sa Goretex membranom, izvanredan za planinarske ture po mešovitom terenu (zemlja, trava, sipar, stena). Imaju Adidasov Traxion đon, lagane su u udobne te pogodne i za trekking.

Cipele su broj 42 i 2/3 (270mm). U odličnom su stanju, sa manjim tragovima korišćenja i bez oštećenja koje utiču na njihovu funkcionalnost. Kada su nove, cipele su između 12 i 15 hiljada, zavisno gde ih i kada nađete, tako da je ovo vrlo korektna cena za cipele koje mogu još dugo da se nose.
ID Oglasa: #163245332
Informacije

Plaćanje uplatom na račun (pre slanja), pouzećem ili gotovinom prilikom ličnog preuzimanja (za Niš). Slanje: BEX, Post express, Pošta.

Troškove slanja paketa pokriva kupac.   

Pogledajte i moje ostale oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.