slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

SCARPA Ribelle HD Blue-Blue cipele za planinarenje

39.500 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
293
7
pre 11 dana
Kamino
Član od 14.07.2021.
kp izlog
SCARPA Ribelle HD je lagana tehnička cipela za alpinističke akcije u kojima su brzina i mala težina važni, kao i za via ferrate i izazovne planinarske akcije u kojima se nosi više opreme.

Pro Fiber Roll tabanica je od polipropilena i anatomski oblikovanog fiberglasa različite debljine i male težine, kako bi se povećali učinak, stabilnost i udobnost.

Pertlanje se vrši putem Scarpinog Speed lacing sistema za brzo vezivanje pertli.

Gornji deo đona je Pentax Precision Roll koji je dizajnirala Scarpa i razvila u saradnji sa Vibramom. Ishod je lagan, udoban, tehnički đon.

Đon je Vibram Mont i odlikuje se stabilnošću i dugotrajnošću.

Gornji deo cipele je od Perwanger suede kože debljine 2,5 milimetra koja odbija vodu i dodataka od mikrofibera koji takođe odbijaju vodu. Sistem Sock-Fit XT omogućava cipeli da se obavije oko stopala kao čarapa. Oko cipele se nalazi zaštitna traka koja je spolja od poliuretana čime se smanjuje težina, dok je unutrašnji deo i deo na prstima od gume.

Postavu ove cipele čini HDry laminirana membrana na gornjem unutrašnjem delu cipele i nema šavova niti praznina kroz koje bi voda mogla da prođe. Hladnoća i voda se zadržavaju na spoljnom delu cipele, dok suv vazduh održava stopala toplim. Tehnologija 37.5 koristi aktivne čestice da održava idealnu temperaturu vaših stopala.

Na SCARPA Ribelle HD cipelu mogu da se montiraju poluautomatske dereze.

Težina: 690 grama jedna cipela broj 42

Zemlja porekla: Italija

 

Dostupne veličine: 42, 44, 44 1/2, 45, 45 1/2, 46, 46 1/2
ID Oglasa: #144123635
Informacije
Kamino - Prodavnica planinarske, penjačke i opreme za boravak u prirodi

Bulevar Mihaila Pupina 10a, lokal 33, YU biznis centar, 11070 Beograd

Telefon: 011/3112-138

Radno vreme: Ponedeljkom i sredom od 9 do 17h, utorkom, četvrtkom i petkom od 12 do 20h, subotom, nedeljom i praznicima ne radimo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.