slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

HPI RACING Sport 3 Drift BMW M3 E30 DriftWorks RTR

47.100 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Novo
Dostupno odmah
514
3
pre 14 dana
RC Buggyland Beograd
Član od 08.01.2018.
kp izlog

U celom motosportu, možda ne postoji bolja divlja mešavina evropskih sportskih automobila u driftu - vešti japanski motosport i veoma napeti evropski klasici jednostavno se ne mešaju! Pomešali smo i spojili klasični autosport dizajn originalnog E30 M3 sa drift akcijom visokog broja obrtaja! Ovaj Sport 3 Drift karakteriše ultra-kul BMW M3 sa ekstra širokim lukovima točkova, prednjom vazdušnom branom i velikim zadnjim krilom u uličnom stilu! Automobil je takođe opremljen replikom Work Emotion XC8 točkova umotanim u zvanično licencirane Toyo Proxxes gume za fantastičan realizam, tako da je spreman da se pojavi u drift sceni odmah iz kutije!

 

Ispod haube, ova zvanično licencirana replika u razmeri 1/10 opremljena je najnovijom šasijom HPI trkačkog automobila, Sport 3 Drift! Sa punim radnim vremenom 4WD i potpuno zatvorenom osovinom pogona, vodootpornom elektronikom od 2,4 GHz i radio opremom, potpuno nezavisnim ogibljenjem sa dvostrukim polugama i podesivim amortizerima napunjenim uljem, spreman je da drift kad god ste!

 

Zvanično licencirana, realistična replika BMW M3 ukrašena je ikoničnim logotipom Driftworks-a, dajući svetu do znanja da je spreman za zabavu velikom brzinom i sagorevanjem guma!

 

BMV E30 M3: Vrhunski retro sportski automobil!

 

Debitujući 1985. na čuvenom sajmu automobila u Frankfurtu, "M" verzija E30 na putu je proizvedena prvenstveno u obliku karoserije kupe (2 vrata), sa veoma ograničenim brojem dostupnim kao kabriolet kabriolet. Karoserija je u velikoj meri prepravljena za verziju M3 - najpoznatiji su ekstra široki, kutijasti lukovi točkova napred i pozadi, ali sa olakšanom i podignutom zadnjom karoserijom, prefinjenim vetrobranom i drugim poboljšanjima samo nekoliko delova originalne karoserije - vrata, hauba motora , i krov - ostao je nepromenjen u odnosu na originalni proizvodni automobil. Sa „ samo“ 200 konjskih snaga od svog modifikovanog linijskog 4-cilindričnog motora i poboljšanih kočnica koje odgovaraju, kupe sa 2 vrata namenjen rukovodiocima pretvoren je u zver koja razbija kola.

 

Danas se BMW M3 i dalje smatra najuspešnijim turističkim automobilom Grupe A i Nemačkog šampionata turing automobila (DTM) ikada iznajmljenim. Osvojene su bezbrojne pobede na 24 sata Nirburgringa, 24 sata Spa, Belgija, DTM, pa čak i kao reli automobil! A sada je dostupan kao fantastična drift mašina inspirisana Japanom, spremna za vašu komandu!

 

 

Wheels Work Emotion MC8 + gume Toyo Proxxes R1R

BMV E30 M3 je opremljen Work Emotion XC8 točkovima, koji pružaju super-kul 'retro mod' izgled koji je između klasičnog dizajna sa više krakova i tečnog organskog stila koji izgleda smelo i minimalno u isto vreme - agresivno i funkcionalno , savršeno za ažurirani izgled automobila iz 90-ih. Radne točkove u velikoj meri koriste razni motosportski timovi u GT300, GT500, Formuli 3 i N1 trkačkoj seriji izdržljivosti. Na ulici se koriste na svemu, od milion dolara vrednih McLaren F1 trkačkih automobila do Spoon Sports Honda Civic.

 

Komplet za drift paket su zvanične replike Toyo Proxxes R1R guma visokih performansi pune veličine, oblikovane u super-tvrdu, tvrdu plastiku koja je savršena za skakanje i zaista izgleda kao deo! Ove niskoprofilne gume specifične za drift su napravljene za visoke performanse, realističnu RC drift akciju!

HPI drift gume su idealan način za brzo i lako driftanje. Replika šare gazećeg sloja izgleda fantastično i postaje sve bolje sa godinama kako se gume troše, baš kao prava stvar!

ID Oglasa: #159668860
Informacije

RC Buggyland Hobby Shop Beograd

Radno vreme: od 12 do 20h

Slanje Post Express-om ili Bex-om

 

Napomena: RC Modeli i oprema NISU IGRAČKE!

 

  • No.1 PRODAVNICA RC MODELA I OPREME U SRBIJI !
  • U PONUDI PREKO 200 ELEKTRO I NITRO RC MODELA NAJPOZNATIJIH SVETSKIH BRENDOVA
  • REZERVNI DELOVI I SERVIS OBEZBEDJENI 

 

Info: 065 6000 779 ili e-mail: office@rcbuggyland. com

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.