slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Gumeni stitnik, oslonac za kais sa tegovima, brizgani pvc

2.500 dinFiksno

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
2.343
36
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - kontakt samo VIBER I KP
Član od 11.07.2008.

Stitnik za podvodni ribolov.

Ako ste se do sada mucili da nategnete gume, pravili modrice, boli stomak, kao i svi ostali nasli ste resenje, STITNIK ! Nema vise zuljanja ni modrica. Izliveno od PVCA i montira se na bilo koji standardni ronilacki kais sa tegovima, sirine 5cm. Sredina je oblikovana tako da rukohvat drske upada u oblik koji je za to napravljen i ne moze da sklizne, gore ni dole, levo desno. Neizostavan rekvizit za podvodni ribolov 
Licno koristim 2 komada jedan sam montirao na pojas sa tegovima za natezanje na prvi zub strele a drugi sam montirao na grudi na gumeni kais tako da ne spada na dole i ne bezi ni levo ni desno. To je veoma vazno jer veliki broj nas iscepa odelo kada drska sklizne na stranu, kada se nateze na grudima jer na mestu odela gde je pojacanje na grudima, obicno ispod odela ostane sampon i odelo je klisko ako nismo isprali sav sampon pa da se tako odelo zalepi za kozu a sve jedno pojacani deo na odelu nije tako debeo i nije dovoljan ako imate jake gume.
Sve sto vam treba za podvodni ribolov, na jednom mestu! Korisni saveti iz prve ruke.

Ovo mogu biti i vasi ulovi ; )



ID Oglasa: #53457539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.