slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Snowboard, snoubord Oxygen 140cm

90 €

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
467
8
pre 12 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - kontakt samo VIBER I KP
Član od 11.07.2008.

Ispravna daska, lepi ispravni Burton vezovi, odlicna i sa donje strane, redovno servisirana, nema nikakvih ulaganja osim voskiranja povremeno.  

Ne prodajem zardjale bordove.

Naostren i voskiran.


Zasto nemati svoju dasku za ovako male pare! Jeftinije od rentiranja a ostaje vam extra daska! Kada prerastete vratite na oglas i prodate za istu cenu jer samo polovni vezovi vrede i trazeni su! Samo vezovi se prodaju po oglasima za 50€ . Jeftinije od rentiranja. Kompletan bord sa vezovima.  
Debljina kantne ili metalne ivice je najvazniji tehnicki detalj  i vazniji od lepote i dimenzije koja vam treba.  Ne rentiram i ne drzim bordove sa rente jer su takvi bordovi potroseni i otpisani a ostao vam je eventualno jedan ili ni jedan servis posle kog mozete da ih bacite.  
reci za pretragu daska  snowboard, daska

Imam odlican izbor bord cizama, cizma, buca, cipele za snowboard
Imam odlican izbor bordova za svaki dzep.  
Strucna pomoc i podesavanje pri kupovini opreme

ID Oglasa: #131825969
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.