slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Skije Fischer 150cm freeride-freestyle

90 €Fiksno

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
1.802
12
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - skijaš
Član od 11.07.2008.

Odlicne skije zaobljene sa obe strane tako da se mogu voziti i u nazad, namenjene za sve terene kako za utabane staze tako i za skijanje van staze a narocito projektovane za skakanje, skijanje u ski parku, po kupserima, puderu. Skijanje u ski parku, vam nece pustiti ako niste na bordu ili free ride skijama.
Kantne su debele fabricke.

Sve moje skije su naostrene i voskirane!  
Skije najnovije generacije se vise ne prave sa ovako debelim kantnama kao sto su na ovakvim skijama a koju godinu starije. Sve je to u cilju sto kraceg trajanja skije i logicno da se sto pre kupe nove.   
Prosecnom skijasu sa jednim godisnjim servisom ovakva skija moze da traje 10 godina.

Debljina kantne ili metalne ivice na skijama je najvazniji tehnicki detalj na skijama i vazniji od lepote skije i dimenzije koja vam treba.  Moguca razmena opreme. Ne uzimam u razmenu skije koje su bile u renti.
MOJE OCENE I MOJE ZNANJE SU MERILO KVALITETA MOJE OPREME !

ID Oglasa: #106295402
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.