slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Skije Heidiskis 170cm freeride, All Mountain

499 €

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
585
6
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - skijaš
Član od 11.07.2008.

Odlicno sacuvana skija rucne izrade i vrhunskog kvaliteta.

Ako zelite da skijate na skiji koju verovatno nema niko u Srbiji, nasli ste!
Ovo je ekskluzivan kvalitet, austrijske izrade koju rekreativni skijaši retko vide.
Heidiskisova maloprodajna linija se isporučuje u malim serijama u prodavnice po ceni od 1.500 do 2.000 dolara po paru pa cak do 3800€ za specijalno prilagodjene modele.
Heidiskis modeli koji su napravljeni u austrijskoj fabrici prema tačnoj anatomiji svakog kupca spadaju među najskuplje daske na planeti.
Šta Heidiskis čini tako posebnim? Skije koriste drvo švajcarski beli pepeo za potpuno jezgro od vrha do repa koje se reklamira kao kvalitetnije od većine bilo čega u industriji. „ Koliko mi je poznato, oni su među jedinim brendovima skija koji koriste drveno jezgru po celoj dužini skije“ , rekao je Drew Simons, portparol kompanije.
Švajcarski beli jasen je poznat po svojoj mešavini fleksibilnosti i snage, kao i po sposobnosti da zauvek zadrži svoj nagib, dodao je Simons.
Ostale Heidiskijeve karakteristike uključuju: umetnički dizajn gornjih listova; vrhunske P-TEX 4000 baze, celik Rockwell 48 ekstra za široke čelične ivice, ABS sidewalls i nosači ojačani ugljenikom.
Heidiskis are handmade in an Austrian factory from planks of Swiss white ash.

Sve moje skije su naostrene i voskirane!

ID Oglasa: #125899068
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.