slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Skije Salomon XWING 177

150 €

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
267
5
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - kontakt samo VIBER I KP
Član od 11.07.2008.

Odlicna siroka skija idealna za Alpe. Jedan vlasnik, naostrena i voskirana, spremna za stazu.

Odlicne  skije jake konstrukcije za rekreativne i napredne skijase sa brzo podesivim vezom, stanje odlicno, vidljivo da su bas malo vozene. Kantne su fabricki debele, skija u fabrickom stanju.  
Vez Salomon.  
Skije najnovije generacije se vise ne prave sa ovako debelim kantnama kao sto su na ovakvim skijama a koju godinu starije. Sve je to u cilju sto kraceg trajanja skije i logicno da se sto pre kupe nove.   
Prosecnom skijasu sa jednim godisnjim servisom ovakva skija moze da traje 10 godina.
Ne rentiram i ne drzim skije sa rente jer su takve skije potrosene i otpisane a ostao vam je eventualno jedan ili ni jedan servis posle kog mozete da ih bacite. Debljina kantne ili metalne ivice na skijama je najvazniji tehnicki detalj na skijama i vazniji od lepote skije i dimenzije koja vam treba.  Moguca razmena opreme. Ne uzimam u razmenu skije koje su bile u renti.  Imam i odlican izbor pancerica.  
Cena po paru
MOJE OCENE I MOJE ZNANJE SU MERILO KVALITETA OPREME KOJU PRODAJEM !

ID Oglasa: #148801103
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.