slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Displej sa prikazom rezultata za 2 tima - za razne sportove

5.280 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 10 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.  

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

PELLOR elektronski digitalni tajmer semafor, prenosivi LED elektronski semafor za košarkaški tenis, sportski semafor sa daljinskim upravljačem, podržava sportsko takmičenje u zatvorenom i na otvorenom


【Daljinsko upravljanje】 LED elektronska tabla za semafor napravljena od aluminijumske legure može da promeni rezultat igre putem daljinskog upravljača u krugu od 10m, mini veličine 200k108k45mm, može se nositi i lako se koristi.
Pogodno za igre ili takmičenja u zatvorenom i na otvorenom】 Kao što su igre sa kukuruzom, stoni tenis, badminton, košarka, odbojka, bejzbol i druge aktivnosti. Brzo promenite rezultate na daljinu bez potrebe da hodate do stola.
Prilagodljiva osvetljenost i jačina zvuka】Jačina zvuka se može podesiti uz opciju isključivanja zvuka, a osvetljenost se može podesiti u skladu sa okruženjem korišćenja, sa maksimalnom osvetljenošću koja vam omogućava da gledate snimljene rezultate sa udaljenosti do 10 metara od igre.
Lako za prilagođavanje】Opremljen kablom za napajanje od 1,5 m, potrebno je da ponesete sopstveni adapter (5V adapter za kućnu upotrebu) i možete poneti svoje mobilno napajanje od 5V za upotrebu na otvorenom.

ID Oglasa: #162128699
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.