slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Drvene šah figure - Tournament 7

4.700 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
81
1
pre 13 dana
Dragan
Član od 29.11.2012.
Svi oglasi

Drvene šah figure - Tournament 7

Modifikovane poljske figure, Staunton 6

Novi, modifikovani model poznatih poljskih figura, koji je prevazišao najveći problem-lakiranje. Ove nove figure su konačno lakirane poput ostalih modela, da ne bi izbledele već posle nekoliko upotreba, kao kod stare verzije. Po standardu FIDE, odgovara „ šestici“ !

Najprodavaniji model na svetu! Figure  koji se koriste na mnogim svetskim turnirima  i gotovo je standard u Rusiji, Poljskoj, Nemačkoj. Kralj je visine 98, osnove 34, a ostale figure imaju sledeće proporcije: D 80/34, T 54/30, L68/30, S64/30 i p 45/26 (postoji mogućnost blagog odstupanja, koji milimetar). Komplet sadrži duple dame.

Ovo je nova verzija poljskih figura, napravljene su u Kini. Figure imaju otežanje od metala, crne figure su braon boje, težina kompleta oko 830 grama. Originalni model je u plastičnoj kesi, a figure koje su u ovom oglasu imaju svoju platnenu torbicu.

Napomena: predmet prodaje su samo figure, tabla se dodatno naručuje.

Šaljem brzom poštom, ili običnom poštom, ukoliko uplatite pre slanja, onda je poštarina svega 200 dinara, a mogu poslati i AKS-om. Za Niš i okolinu moguća je lična dostava. Uplata je moguća na tekući račun, post-netom ili pouzećem. Dodatne informacije na mobilni telefon (Viber) : 065-8373409, e-mail: zivicd67@gmail. com, a moguća su informacije i pitanja na FB mesengeru. Možete zvati i na 064-3619444. Kod mene možete naručiti i preko virmana, za škole, klubove, firme. Šaljem i širom Balkana. Posedujem veliki izbor, satova, figura, tabli, torbi, suvenira… U ponudi imam i respektabilan izbor knjiga na engleskom, španskom, ruskom i skoro sva izdanja na srpskom jeziku, štampana u 21. veku.

ID Oglasa: #154804887
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.