slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Kinezi trake 5cmx5m - fizio terapija-kvalitetne kinezi trake

400 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
958
46
pre 24 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Slavisa
Član od 12.05.2019.
Svi oglasi
Kinesiology tehnika bazira se na prirodnom procesu ozdravljenja samog tela i svoju efikasnost pokazuje aktiviranjem neuroloških i cirkulatornih sistema.  
Mišići nemaju samo zadatak da pomeraju telo već i da kontrolišu protok limfne i venske tečnosti, telesnu temperaturu, itd.  
Ova tehnika primenjuje se korišćenjem specijalne trake koja oponaša svojstva kože.  
Traka je elastična, porozna, vodootporna, seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta koji lekar ili fizioterapeut žele da postignu.  
Poseduje medicinski lepak koji omogućava postavljanje na kožu i skidanje bez ostataka. Znoj i kvašenje vodom joj ne smetaju pa je moguće i plivanje sa trakama. Jednom zalepljen traka može biti postojana na koži i to 5 dana.  
Traka je elastična u uzdužnom smeru 150%-160%, dok je u poprečnog kruta.  
Obezbeđuje funkcionalnu podršku mišićima bez ograničavanja pokretljivosti zglobova, ima očigledne prednosti proizašle iz povećane cirkulacije krvi i limfe, promene na nivou kožnih senzornih receptora i blagotvorne promene na nervno -mišićnom nivou.  

Seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta koji lekar ili fizioterapeut žele da postignu. Postoje 3 načina postavljanja: I, Y i X.  

Pomaže u lečenju povrede mišića, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, umiruje bol i ispravlja poravnanje zglobova. Kineziološka traka omogućava terapeutske pogodnosti tokom celog dana.  

Bež boja trake, najviše odgovara boji kože i omogućava neprimetno nošenje što je prednost kod nošenja trake tokom celog dana gde god da idete, na posao, u prodavnicu, šetnju itd 

Dimenzije: 5cmx5m
Boja : bež, crna, roze, plava
Cena:   400 din. / kom.

PROVERENO ODLIČAN KVALITET!  

Na stanju i kvalitetne makaze po ceni od 500 din. (poslednja slika, dužina 19cm)
Za kupovinu 30 i više traka, makaze gratis!

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje na Slaviji-Beograd.  

kinesi trake, kinesio tape, kinesiology, fizioterapija
ID Oglasa: #136122451
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.