slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Odbojkaški ranac veliki

4.000 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
128
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

     Sport ranac – RIO. Rančevi su najpopularniji među odbojkašima jer takve noše naši reprezentativci.

     Dimenzije: 50x40x30 cm

     Veoma veliki i dovoljni da u njih stanu patike, trenerka, lopta, majice, čarape. .. i knjige i sveske za školu. 3 odvojene pregrade , veoma kvalitetni cibzari koji su na dva džepa dvostruki (može da se otvara na obe strane). Oni su i prekriveni materijalom tako da u slučaju kiše vlaga ne prolazi kroz njih. Sa obe strane su mrežasti džepovi sa lastišem za flaše i sitne stvari pri ruci. Na zadnjem delu je zadebljanje od vrlo kvalitetnig sunđera koje omogućava veću udobnost, Kaiševi su široki, mekani i podešavajući. U praksi su se oi rančevi pokazali odlično. Uzmite u obzir dimenzije rančeva. Oni menjaju sportske torbe.

 

     Cena: 4.000 dinara po komadu.

 

     Možete me zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !    Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu… Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

    U ponudi još puno sportske opreme, a najviše za odbojku!

 

     Robu šaljem kao običan paket (CC) ili na Vaš zahtev Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan).    Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).

 

                  Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

ID Oglasa: #163153833
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.