slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Polovne - nove odbojkaške lopte 2

1.000 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
326
6
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi
Sve odbojkaške lopte su ispravne, drže pritisak i potpuno su funkcionalne.  Neke nikada nisu korišćene ali imaju po neko oštećenje u transportu ili fabričku grešku koja je sanirana. Daleko su ispod realnih cena. Dajem ih po ovim cenama jer imam manjak prostora. One koje su popravljane sam lično popravio (imam servis za popravku lopti). Gotovo za svaku vam mogu reći i koliko i gde je korišćena jer su to lopte koje su uglavnom korišćene u mom odbojkaškom klubu.  Sve su slikane iz 2 ugla kako bi se videli nedostaci.


     Redosled slika je usklađen sa redosledom opisa.


1.        Wilson avp, lopta je replika takmičarske lopte, I Z U Z E T N O meka i prijatna za odbijanje. Ova lopta nikoga ne boli, kako god da je odbija. Nova je. Jedini nedostatak je mala ogrebotina kod ventila koja se vidi na slici, topla preporuka, 2400 din. ,


2.        Mikasa MVA350, nova lopta, nekorišćena. Bila je rašivena na delu gde se fabrički završava šivenje i tu je zašivena (vidi se na slici). Inače je vrlo prijatna za odbijanje jer ispod završnog sloja koji ima funkciju da štiti sloj ispod, ima EVA penu, koja amortizuje sudare sa rukama, 2000 din. ,


3.          Wilson Super Soft Play, lopta kojoj ovaj naziv apsolutno pripada, super meka i prijatna, mekša od teget modela sa istim nazivom, za najmlađe i one koje mnogo bole ruke kada odbijaju čekićem. Nova, nekorišćena, jedini nedostatak je ogrebotina pored slova W, te se zato prodaje kao polovna, 1500 din.


4.        Wilson avp, lopta je replika takmičarske lopte, I Z U Z E T N O meka i prijatna za odbijanje. Ova lopta nikoga ne boli, kako god da je odbija. Bila je malo rašivena na mestu na kome se ručno završava šivenje. To je popravljeno. Dakle, nova po ceni polovne. Cena: 2000 din.


5.       Mikasa V355W, lopta je original (imam takve i nove), nova i nekorišćena, ali bila rašivena na jednom delu zbog prepumpavanja. Taj deo je zašiven, ali ne baš lepo, tako da lopta ide po 1500 din.


6.       Mikasa V355W, lopta je original (imam takve i nove), nova i nekorišćena, ali bila rašivena na jednom delu zbog prepumpavanja. To je popravljeno. Preko unutrašnje lopte ide sistem konaca koji drži oblik lopte, a preko njega je završni deo koji se sastoji od šivenih panela sa EVA penom. Zato je lopta prijatna za odbijanje. Praktično dobijate novu loptu po znatno nižoj ceni jer je imala manju intervenciju. Cena: 2000 din.
 

     U ponudi još puno sportske opreme. Zato pogledajte sve moje oglase.  Imam i nove i polovne lopte za košarku, odbojku, fudbal i rukomet.

 

     Možete zvati svaki dan (i praznikom! ) od 8 do 24 sata !    Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu… Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

     Robu šaljem kao običan paket (CC) ili Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS).


      Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

 

 
ID Oglasa: #157465254
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.