slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Polovne odbojkaške lopte Mikasa ISV-100, EXTRA!

1.500 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
266
13
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi
Mikasa odbojkaške lopte ISV100-Vip su standardne težine i obima kao takmičarske lopte. Lopte na ovom oglasu su polovne. Korišćene 2 do 10 puta na pesku. Praktično nove sa očuvanim natpisima. Imam i sasvim nove na drugom oglasu. Razlika je velika u ceni, a u stanju lopti mala. Specifične su po tome što imaju penasti završni sloj koji odbijanje lopte čini prijatnijim, što ne klizaju kroz ruke kada su nove, što se dopumpavaju godišnje (! ) (Zvanično na 270 dana, ali u praksi bez problema godinu. Za one koji ne znaju top model mikase V200W se dopumpava na 90 dana ! ).

 

    Vrlo su izdržljive i savršenog oblika.  Izrađene su tehnologijom lepljenja spoljašnjih panela na savršeno oblikovanu loptu koja se sastoji od unutrašnje lopte koja je oblikovana u savršenu prepletenim koncima i sjedinjujućom masom koja još lopti dodaje funkciju koju nijedna druga nema, a to je veća otpornost na bušenje. Takva je jer je predviđena za upotrebu napolju, što ne znači da se ne može koristiti u unutra.  Lopte su lepo prihvaćene i među decom upravo zbog svog završnog materijala. Viđao sam da deca koriste ove lopte sa potpuno izlizanim spoljašnjim slojem i idalje traju i traju. . . Ventil od belog butila (Čitaj najbolji mogući), odlična unutrašnja lopta, sistem konaca preko nje i sjedinjujuća masa konaca i završnog sloja čini ovu fantastičnu loptu. Vrlo često ove lopte prodajem ljudima koji su ih već koristili jer oni znaju o kakvom kvalitetu je reč.

 

    Nažalost, sretao sam se i sa slučajevima da se ova lopta prepumpa, te onda biva neprijatna za odbijanje, jer onaj koje naduvavao nije primetio da se ova lopta naduvava na drugačiji pritisak od većine lopti ( ! ), pa upravo takvi korisnici govore loše o lopti. Na svakoj ozbiljnoj lopti, pa dakle i ovoj, pored ventila, piše minimalni i maksimalni dozvoljeni pritisak, tako da ako je naduvate u tom rasponu garantujem zadovoljstvo. Mogu i ja da vam je naduvam na adekvatan pritisak i pošaljem naduvanu (što i praktikujem sem u slučaju da me ubedite da umete da obavite prvo naduvavanje lopte i insistirate da vam pošaljem izduvanu).

 

     Pošto trgujem loptama, držim servis za popravku lopti, odbojkaški sam trener i nastavnik fizičkog i zdravstvenog vaspitanja u školi, dajem sebi pravo da kažem, da bi ove lopte, kada bi sada mogle da se kupe u prodavnici kao nove, koštale 4.000 do 5.000 dinara. Imam ih i nove i prodajem po 2.500 dinara.

 

   Cena polovnih lopti po komadu je 1.500 dinara.

 

   Ove lopte niko nema i neće ih ni biti više kada se ove prodaju jer se ne proizvode više.

 

   Imam i ovakve polovne lopte koje su nešto više korišćene po 800-1.200 din. , i nove po 2.000 din. koje su nekorišćene, ali zaprljane u transportu ili magacinu u toku premeštanja. Primer takve lopte možete videti na slici 6. Dakle, ovaj model lopte imam u sledećim stanjima:

1.         Potpuno nova, 2.500 din.

2.        Potpuno nova i zaprljana, 2.000 din. (kao na slici 6)

3.        Polovna u odličnom stanju (korišćena 2 do 10 puta na pesku, slike 1-6), 1.500 din.

4.        Polovne više korišćene u različitim upotrebljivim stanjima, od 800 do 1.200 din.

 

     Imam i takmičarske mreže Mikasa po 30.000 din. , veoma izdržljive ručne semafore (moj ručni rad), kakve niste do sada koristili po 6.000 din. ,  štitnike za kolena Asics, Nike, Arrea, Rucanor,  ženske odbojkaške šorceve Asics, Unit, PEAK,  čarape, dokolenice, rančeve, rukave,  druge nove i polovne lopte. . .

 

     Možete zvati svaki dan od 8 do 24 sata. Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu. Zvaću Vas ili vam pisati kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

      Robu šaljem kao običan paket (CC) ili Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je od 200 din.  (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac),  oko 360 din.  (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 din.  ako šaljem Postekspresom (dan za dan, ako robu i poštarinuplaćate pouzećem). Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).

 

                  Pogledajte sve moje oglase! Da ne plaćate dva puta poštarinu : ) !

 
ID Oglasa: #162516532
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.