slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Prstenovi za jogu sa jednim vazdušnim obručem od 80 cm Lira

290 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
137
3
pre 12 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
【VAZDUŠNI PRSTENOVI 80CM】- Čelični vazdušni obruč sa praškastim premazom. Prečnik: 38 mm. Čelična cev je izdržljiva i otporna na rđu. Prsten prečnika 80 cm je pogodan za osobe veće od 5,25 stopa. 【LIRA JEDNOG TAKA】- Obično postoje lira sa jednom tačkom i lira sa dve tačke. Ovi visoko nestabilni vazdušni prstenovi od lire sa jednom tačkom predstavljaju veće izazove. 【PUN SET】- Uključen je pneumatski obruč, okretni element od nerđajućeg čelika, metalna ploča, set od najlona od 3,3 ft i tri čelična karabina. Kompletan set je za jednostavnu instalaciju. · 【KONFIGURACIJA】- Ovaj dizajn je za jačanje oblika tela. Komplet vazdušnih obruča je dobar za cirkulaciju krvi kako bi vaša koža bila sjajnija i glatkija. Takođe, pomaže u podizanju ruke, struka, nogu i kukova itd. 【ŠIROK KORIŠĆEN】- Maksimalno radno opterećenje je 350 kg. Savršeno za domaćinstvo, plesni studio, teretanu, itd. Idealno za muškarce i žene.


specifikacije Materijal: čelik, najlon Prečnik pneumatske gume: 80 cm / 2,6 ft Širina čelične cevi: 38 mm / 1,5 inča Kapacitet: 350 kg / 770 lbs Dužina užeta: 1m / 3.3ft  
ID Oglasa: #139496046
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.