slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Stabilizaciona ortoza lumbalne kičme sa Clima Comfort

3.000 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Korišćeno
Dostupno odmah
181
7
pre 12 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
RS 59 +381 63 274 538
Član od 25.06.2011.

Ortoza je kao nova , greskom kupljena model za zene velicine 3  za obim struka 98-111 Cm, kupljena u Austriji

Značajno smanjuje opterećenje na lumbalnu kičmu, te pomaže leđnim mišićima, oslobađa od bolova i spazama.

Clima-Comfort materijal je ugodan za nošenje jer omogućava koži da diše, bez znojenja. Anatomski oblik omogućava savršeno prijanjanje uz telo, bez pritiska. Dodatno individualno prilagođavanje postiže se pomoću 4 integrisana anatomski oblikovana pojačanja postavljena pod uglom od 35 stepeni

Ukoliko vam lekar ne preporuči drugačije, ne nosite ga duže od 8 sati u kontinuitetu. Nakon pauze od 2 sata možete ga ponovo koristiti.


Individualno prilagođavanje

 

Ugodan za nošenje, anatomski oblik

 

4 integrisana anatomski oblikovana pojačanja

Način delovanja

Aktiviranjem leđnih mišića ortoza uspravlja gornji deo tela te smanjuje kifozu uzrokovanu osteoporozom. Spinomed tako može stimulisati mišiće u telu.

Jednostavno nameštanje leđne ortoze omogućuje individualno prilagođavanje svakom pacijentu. Raspored pojaseva, slično kao na ruksaku, pomiče ramena unatrag i ne ograničava pokretljivost u području ramena i ruku te ne otežava disanje u grudima i abdomenu. Optimalnim prilagođavanjem pacijentu se ublažavaju bolovi i povećava pokretljivost.

Upotreba

U fazi prilagođavanja i tokom postupnog uspostavljanja mišićne aktivnosti, ortoza se mora nositi 1-2 sata dnevno. Tokom terapije postupno se može povećati vreme nošenja. Po potrebi, ortoza se mora ponovo namestiti. Ortoza se mora skinuti pri dužem sedenju ili ležanju





ID Oglasa: #138396774
Informacije

 Licno preuzimanje,   ( ja licno ne dostavljam rubu na adresu  narucioca ) ili slanje Post Express kurirskom sluzbom
- Troskove dostave snosi kupac 

CENA JE FIKSNA i ne zanima me ni jedna opcija ZAMENE ( trampe )

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.