slika
slika
1 od 2

Profesionalni steper

7.000 din

Vrbas
Novo
63
2
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sportana
Član od 10.02.2016.
Svi oglasi

Profesionani steper za aerobik  – sastoji se od crno - sive platforme i 2 crna potporna bloka.

Izrađen od otporne na pucanje čvrste masivne plastike -visokozasićenog polietilena I amortizuje svaku vrstu opterećanja, od penjana, step aerobika pa do naskoka.

Površina aerobik steper klupe prošarana je protivkliznom gumenom oblogom.

 

Na donjem delu step aerobik klupe nalaze se potporne gumice koje sprečavaju klizanje stepera čak i na lakiranim površinama,   a pritom ne ostavljaju tragove na podlozi.

Dimenzije platforme (D x Š x V): 109 x 42 x 20 cm

Potporni blokovi Klupe za Step aerobik se jednostavno mogu podešavati na visine 15 cm I 20 cm, a pritom se mogu koristiti i potporni blokovi ostalih stepera, ako ih imate više i tako podizate nivoe za po 5 dodatnih centimetara.

Možete koristiti I steper bez potpornih blokova i kao takav visine je 10 cm.

 

Idealan je za komercijalne teretane, fitness centre I sale za grupni Aerobic Step program vežbanja.

Step aerobik trenažnim programom istovremeno se može razvijati  snaga i kardio izdržljivost, oblikovati telo i skidati suvišne telesne masnoće.

 Step aerobic trenažni koncept ima naglasak  na  oblikovanju nogu, bokova i gluteusa, a uz pomoć jednoručnih bučica na  steperu za aerobik efikasno se može jačati i gornji deo tela.

 

ID Oglasa: #155622491
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.