slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Stoni fudbal za decu

3.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Tražite li način da vaša deca budu aktivna i zabavljena u isto vreme? Predstavljamo vam Mini Stoni Fudbal Igračku za Decu – jedinstvenu kombinaciju sportskog duha, učenja i zabave! Zašto je Mini Stoni Fudbal pravi izbor za vaše dete? Zabava za Sve Generacije: Ova igra nije rezervisana samo za mališane. Roditelji, braća, sestre, čak i bake i deke, mogu se pridružiti i uživati u uzbuđenju stonog fudbala. Razvoj Veština: Osim što je izuzetno zabavna, igračka takođe pomaže u razvijanju motoričkih veština, koordinacije i reakcije kod dece. Učenje Timskog Rada: Mini stoni fudbal je više od igre; uči decu vrednosti timskog rada i kako zajedno postizati ciljeve. Izdržljivost i Kvalitet: Izrađena s pažnjom i odabranih materijala, ova igračka obećava dugotrajnu zabavu. Kvalitetna izrada garantuje da će izdržati i najdinamičnije mečeve. Jednostavnost: Laka montaža i kompaktne dimenzije omogućavaju da igračka bude spremna za igru u trenu, ali i da je ponesete sa sobom gde god da idete. Ne zaboravimo i emocionalne prednosti koje ova igra donosi. Pobede podstiču samopouzdanje, dok porazi uče dete kako da se nosi s gubicima i kako da se motiviše za sledeću igru. Kako Mini Stoni Fudbal doprinosi razvoju dece? Strateško razmišljanje: Ova igra podstiče dete da planira, predviđa protivničke poteze i donosi brze odluke, razvijajući tako kognitivne sposobnosti. Socijalne veštine: Igranje sa porodicom ili prijateljima pomaže u razvijanju komunikacijskih veština i razumevanju važnosti fer-pleja. Fizička aktivnost: Iako deluje kao pasivna igra, mini stoni fudbal zahteva brze reflekse, preciznost i pažnju. Kreativnost: Deca često stvaraju sopstvena pravila ili varijacije igre, čime podstiču svoju kreativnost. Bilo da je reč o rođendanskom poklonu, prazničnom iznenađenju ili jednostavno načinu da obradujete vašeg mališana, Mini Stoni Fudbal Igračka za Decu je savršen izbor. Zavirite u svet stonog fudbala i pružite svojoj deci nezaboravne trenutke zabave i radosti!

ID Oglasa: #165868259
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.