slika
slika
1 od 2

Španovanje teniskih reketa

800 din

Apatin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.675
8
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Djordje
Član od 23.03.2012.
kp izlog

Španujem teniske rekete, žica firme Pro'S Pro, debljina 1,25 i 1,30 mm. Cena je za žicu i "ruke". Potrebno je da se prethodno dogovorimo oko boje žice i sile zatezanja žice. Reket primam , istog dana ga završavam, i šaljem Postekspresom. Ukploko želite da bude korištena Vaša žica, koja mora biti poslata zajedno sa reketom, cena je onda 50% niža, a razliku neupotrebljene žice vraćam u istoj pošiljki sa reketom. Ukoliko je poslato više komada reketa koji se realno ne mogu završiti i poslati u toku radnog vremena Pošte, o roku za slanje bi se dogovorili telefonom. Troškove transporta i usluge snosi naručioc. Uz poslat reket mi je potrebno i sledeće: Ime i prezime, tačna adresa (ako znate i PAK), i kontakt telefon.

Napomena: Neispravne, napukle ili popravljane rekete ne primam, i ne radim nikakve dorade u smislu nastavljanje ili upotrebe više vrsta žice. Jedino prihvatam španovanje sa dve vrste i debljine žice, posebno vertikalne a posebno horizontalne, prema Vašem zahtevu. Ovou vrstu španovanja rade i drugi a neki čak i preporučuju. Odluka je na Vama. Moja adresa je: DIKIĆ ĐORĐE, ul. Kružni nasip 11, 25260 APATIN, PAK 430133, br. tel, 065/5065255.

ID Oglasa: #42697415
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.