slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Žice za spanovanje / teniski reket / tenis

450 din

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan Popovic
Član od 06.01.2015.
Svi oglasi

Velik izbor francuskih žica za tenis, izaberite savrsenu žicu za Vas!

Napomena: ne radimo spanovanje, samo prodajemo žice.

 

1) Tecnifibre Synthetic Gut

Svestrana žica koja pruža odličan odnos između cene i kvaliteta. Ova žica nudi dobar nivo igre, kontrole i osećaja prilikom udarca.

Debljina žice: 1.30mm

Cena: 450 din

 

2) Tecnifibre Red Code
Odlična žica za igrača koji traži izdržljivost, kontrolu i rotaciju. Pruža jasan i čist osećaj pri udaru. Primetili smo dobru kontrolu pravca i odlično prijanjanje uz ovu žicu – što je čini idealnom za igrača sa brzim i agresivnim stilom udaranja.
Debljina žice: 1.25mm i 1.30mm
Preporučena tenzija je između 22 i 25kg. Maksimalna tenzija je 32kg.
Cena: 1690 din

 

3) Tecnifibre Razor Soft
Žica proizvedena u Francuskoj. Za igrače koji traže preciznost i udobnost Tecnifibre je dodao aditive od poliuretana kako bi žica bila udobnija. Razor Soft žica pruža 2 glavne prednosti:
    Preciznost za maksimalne performanse.
    Udobnost prilagođena većini ljudi.
Preporučena napetost između 22 i 25 kg – maksimalna napetost: 32 kg
Debljina žice: 1.25mm i 1.30mm
Cena: 2090 din

 

4) Tecnifibre Duramix
Sa svojom jedinstvenom višefilamentnom konstrukcijom koja kombinuje poliesterske i poliamidne filamente, Duramix HD pruža performanse kao nijedna druga žica. Poliesterski filamenti pružaju izuzetnu izdržljivost, dok višefilamentna konstrukcija povećava udobnost u odnosu na monofilamentnu poliestersku žicu. Velika prednost ove žice je što možete smanjiti tenziju za dodatnu snagu bez gubitka kontrole. Potencijal za rotaciju je dobar i nalazi se između monofilamentne poliesterske žice i višefilamentne sintetičke žice.
Debljina žice: 1.30mm
Cena: 2390 din

 

5) Tecnifibre HDMX
Tecnifibre HDMX teniska žica pruža udoban i čvrst osećaj, sa veoma dobrim zadržavanjem napetosti. HDMX žica pruža čvrst osećaj s maksimalnom snagom zahvaljujući izboru visokokvalitetnih materijala. Tecnifibre, vodeći brend u žicama, inovira predlažući potpuno novu verziju hibrida, koji obično kombinuje 2 niti od 2 različita materijala. Ova nova tehnologija kombinuje 3 veoma komplementarna materijala: poliester za kontrolu i izdržljivost, poliamid za snagu i poliuretan za udobnost. Ova žica donosi sve prednosti hibrida u jednoj žici kako bi se olakšala njena upotreba na reketu. Napredni igrač će imati najbolju kombinaciju snage i kontrole, uz očuvanje udobnog osećaja.
Debljina žice: 1.25mm i 1.30mm
Cena:2590 din

 

6) Tecnifibre Triax
Tecnifibre Triax žice pružaju najviši nivo kontrole, spin-a, udobnosti i trajnosti.
Triax, prva ko-poliester multifilament teniska žica od Tecnifibre-a, pruža odgovor na sledeće pitanje: Kako možemo garantovati da će igrači visokih performansi moći održati konstantnu i duboku dužinu loptice tokom celog meča, istovremeno pružajući čvrst osećaj za generisanje spin-a i veoma dobru trajnost? Ova žica nudi: Izuzetno visok nivo trajnosti, zahvaljujući ko-poliester materijalu koji se prvi put koristi u multifilamentu. Viši nivo zaštite ruku, zahvaljujući upotrebi Poliuretana (HD) koji je 100% fleksibilan. Izuzetno visok nivo spin-a, direktno povezan sa najvećim nivoom čvrstoće u multifilamentu.
Debljina žice: 1.28mm, 1.33mm
Cena: 2590 din


7) Tecnifibre X-One Biphase
X-One Biphase teniska žica predstavlja najviši nivo snage i kontrole. X-One Biphase teniska žica je žica sa najboljim performansama u ovoj kategoriji kada se uzmu u obzir tri kriterijuma – igrivost, trajnost i integritet. Posebnost ove žice je indikator habanja koji omogućava igraču da promeni žicu pre nego što se potpuno prekine. Ovaj indikator se manifestuje kroz značajno habanje žice na mestu udara lopte. Tecnifibre je vodeći brend za teniske žice i njegov uspeh je zasnovan na dizajnu i proizvodnji prvih multifilamentnih žica u Francuskoj. Ove žice su poznate i cenjene zbog svoje snage, udobnosti i sposobnosti da zadrže svoje kvalitete tokom vremena.
Debljina žice: 1.24mm i 1.30mm
Cena: 2990 din


Zice su u originalnom pakovanju i sadrze 12 metara dugu zicu. Tecnifibre Synthetic Gut model se dobija bez pakovanja.


Pogledajte moj nalog ukoliko vas zanima jos opreme za tenis.

 

 

Moguca je isporuka/preuzimanje:
1) Licno na Trgu Republike ili na Dorcolu, u Beogradu;
2) Slanje pouzecem (postarina 400 din do 500 grama);
3) Placanje unapred na tekuci racun i slanje Post ekspresom na Vasu adresu (postarina 350 din do 500 grama);

4) Placanje unapred na tekuci racun i slanje u vama najblizu postu (postarina 200 din do 500 grama).

Za kupovine do 500 dinara iskljucivo licno preuzimanje na Dorcolu.  

ID Oglasa: #166210228
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.