slika
1 od 1

Silikonski poklopac za kontrolnu tablu m365/PRO

500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 13 dana
David
Član od 14.03.2015.
Svi oglasi

Da Vam ostane konrolna tabla suva i čista koliko je moguče.   m365 i PRO odgovara za ostale modele Ne znam proverite

 

ČITAJ OGLAS do KRAJA, na pitanje iz oglasa koje su navedena NE odgovaram ponovo sve je navedeno SVE što je potrebno sam napisao.

pogledajte i moje ostale proizvode
https: //www. kupujemprodajem. com/857691-1-david-svi-oglasi. html  (kad kopirate link izbrišite prazna mesta)
Ako Vam nešto nije jasno pogledajte na Youtube sajtu (prvenstveno kako se koristi i čemu služi ovaj predmet/proizvod) pre nego što se odlučite da kupite. Naknadne primedbe NEuvažavam. Za elektroniku (ako je predmet koji se prodaje) garantujem da je ispravna jer uzimam od pouzdanih osoba. Pitati da li je predmet na raspolaganju, ako ne odgovorim odmah odgovaram što pre ovde u porukama. Ako je proizvod koji hočete da kupite  takvog izgleda/konstrunkcije da niste 100% sigurni da li štima na taj uređaj koji nameravate da stavite/koristite ponesite sa sobom ako Ste u mogučnosti da proverimo na licu mesta posle plačanja NE vračam novce ako Vam nije odgovarajuči (lično preuzimanje).

Naručivanje:  PRVO uplata na račun i kad mi legne uplata tek onda šaljem, POUZEĆEM NE ŠALJEM, Lično preuzimanje moguće gde Vam Ja kažem. (NEMA ustupaka).   Na Vaš zahtev šaljem broj pošiljke u porukama ovde na sajtu. Šaljem isključivo PostExpres-om (jeftinije kupcu Vi plačate PTT trošak). NE šaljem BEX-om i AKS-om. Moje pozitivne ocene Vam govore SVE. Kome ne odgovaraju uslovi neka me NE zove. Posle kupovine NE ocenjujem kupca jer nisam kupio nego prodao ovaj proizvod.

Posle/pre uplate na račun mi napišite gde da šaljem jer kad mi uplatite NEdobijem kompletnu adresu uplatioca pogotovo ako mi uplati neka druga osoba


Potrebni podaci za slanje:
Ime Prezime:
Ulica:
Mesto:  
Broj mobilnog:
PAK broj: (eventualno)

ID Oglasa: #165934922
Informacije

RADNO VREME: 6-22h (poziv, SMS, Viber, poruke "kp")
Konkretan dogovor, muljanje zaboravite kod mene, pročitajte ceo oglas SVE je navedeno

SVE što nudim je za prodaju i NOVO (ne upotrebljavano, ne korišćeno) NEMA polovnog SEM ako nije navedeno.

https: /www. kupujemprodajem. com/david/svi-oglasi/857691/1

mobilni 0613082683

NE RADIM od  27 IV do 7 V 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.