slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dualtron Mini Long Body (Dual Mmotor 52V21Ah LG)

1.259 €

Beograd | Zvezdara
Novo
283
2
pre 7 dana
Dualtron Srbija
Član od 28.02.2021.
kp izlog

Kompaktan, moćan i ekonomičan predstavlja čistu kombinaciju savršenih performansi. Sada još jači, brži, lepši i funkcionalniji Dualtron Mini Long Body je definitivno jedan od najlepših i najatraktivnijih električnih trotineta na tržištu koji će privući bezbroj radoznalih pogleda.

 

Dualtron Mini Long Body (dual motor) nam stiže sa 2 motora, snažnim prednjim LED svetlom, sklopivim volanom, više prostora za noge, novom vodonepropusnom EY3 kontrolnom tablom i naprednom aplikacijom za mobilni telefon. Savršen je izbor za gradsku vožnju i zadovoljava potrebe kako iskusnih vozača, tako i novih korisnika.

 

MAKSIMALNA BRZINA 65 KM/H

Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h u skladu sa aktuelnim zakonima. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 

MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 2940 W

Dualtron Mini Long Body (dual motor) je opremljen sa dva motora nominalne snage 450W, pružajući vam nezaboravno iskustvo vožnje i uvodeći vas u svet visoko performansnih Dualtron e-trotineta.

 

MAKSIMALNI DOMET 65 KM

Dualtron Mini Long Body (Dual Motor 52V21Ah LG) će vam obezbediti do 65 km vožnje u optimalnim uslovima (vozač težine 75 kg, ravna površina, eco mod, temperatura 26° C).

 

MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

Dualtron Mini Long Body (Dual Motor) pruža izvanredne performanse i udobnost, čak i pri punom opterećenju. Vaše iskustvo vožnje ostaje beskompromisno, bez obzira na uspone i opterećenje.

 

MAKSIMALNI USPON 37 %

Sada sa 2 snažna motora, Dualtron Mini Long Body (dual motor) savladava uspone do 37% (20° ), osiguravajući da da čak i ekstremni usponi ne budu nepremostiv izazov, već užitak u vožnji.

 

VREME PUNJENJA 3 – 10,5h

Vreme punjenja baterije 52V21Ah LG sa standardnim punjačem je 10,5h, a sa brzim punjačem 3h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 2A, dok je brzi punjač od 7A dodatna oprema.

 

NOVA EY3 INSTRUMENT TABLA

Nova generacija EY3 nam donosi puno noviteta. Sada je vodonepropusna sa IPX5 rejtingom, ima mogućnost podešavanja putem aplikacije, šifru za otključavanje, limiter brzine u rasponu od 5 do 100%, funkciju protect BMS cut, safe mode, veći ekran u boji i novi moderan dizajn. Sva podešavanja možete vršiti i putem 3 funkcijska tastera na samoj kontrolnoj tabli.

 

MINIMOTORS APLIKACIJA

Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 

MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

Dualtron Mini Long Body (dual motor) opremljen je multifunkcionalnim prekidačem koji se nalazi na levoj strani volana i sadrži taster za sirenu i prekidač za svetlo.

 

MEHANIZAM ZA SKLAPANJE

Dualtron Mini Long Body (dual motor) je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet i dolazi sa istim pouzdanim mehanizmom za sklapanje kao i njegov prethodnik, ali sada i sa sklopivim volanom za još lakši transport.

 

SNAŽNA PREDNJA LED LAMPA

Dualtron Mini Long Body (dual motor) je opremljen snažnom prednjom LED lampom koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje odličnu osvetljenost i bezbednu noćnu vožnju.

 

PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 

BOČNA LOGO LED SVETLA

Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

 

PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE SA GUMOM I OPRUGOM

Dualtron Mini Long Body ima dvostruko prednje i zadnje opružno vešanje koje je najbolje u klasi. Dvojni sistem prednjeg i zadnjeg vešanja dizajniran od strane Minimotors-a sastoji se od dva važna dela, gume i opruge. Kombinovanje njihovih karakteristika i funkcija čini da performanse vešanja budu na najvišem nivou.

 

9″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

Dualtron Mini Long Body je opremljen tube gumama od 9” i pogodan je za urbane ali i za umerene terenske puteve. 9” gume u kombinaciji sa vrhunskim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 

PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA + ELEKTRONSKA + ABS

Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica, elektronska kočnica podesivog intenziteta (P3) i ABS funkcija (P4) koju možete aktivirati i deaktivirati na EY3 kontrolnoj tabli.

ID Oglasa: #157300779
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.