slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dualtron Popular (Dual Motor 52V25Ah LG)

1.259 €

Beograd | Zvezdara
Novo
273
3
pre 7 dana
Dualtron Srbija
Član od 28.02.2021.
kp izlog

Naelektriši se, stigao je potpuno novi Dualtron Popular. Inovativan, elegantan i robustan, izgleda kao da je stigao sa druge planete. Spoj stila, performansi i najnaprednijih funkcija, čine ga jednim od najinovativnijih e-trotineta na svetskom tržištu.

 

Potpuno nova EY2 kontrolna tabla, napredna aplikacija, kompletna signalizacija i sirena, unapređen preklopni mehanizam, unapređeni kontroleri i luksuz u svakom detalju, čine ovaj električni trotinet idealnim za gradsku vožnju, rekreaciju i nove avanture pružajući potpuno novi doživljaj vožnje.

 

MAKSIMALNA BRZINA 65 KM/H

Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h u skladu sa aktuelnim zakonima. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 

MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 2940 W

Dualtron Popular (dual motor) je opremljen sa dva motora nominalne snage 450W, pružajući vam nezaboravno iskustvo vožnje i uvodeći vas u svet visoko performansnih Dualtron e-trotineta.

 

MAKSIMALNI DOMET 80 KM

U zavisnosti od kapaciteta baterije Dualtron Popular (dual motor) će vam obezbediti do 80 km vožnje u optimalnim uslovima (vozač težine 75 kg, ravna površina, eco mod, temperatura 26° C).

 

MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

Dualtron Popular pruža izvanredne performanse i udobnost, čak i pri punom opterećenju. Vaše iskustvo vožnje ostaje beskompromisno, bez obzira na uspone i opterećenje.

 

MAKSIMALNI USPON 37 %

Sada sa 2 snažna motora, Dualtron Popuar savladava uspone do 37% (20° ), osiguravajući da da čak i ekstremni usponi ne budu nepremostiv izazov, već užitak u vožnji.

 

VREME PUNJENJA 3,5 – 12,5h

Vreme punjenja baterije 52V25Ah LG sa standardnim punjačem je 12,5h, a sa brzim punjačem 3,5h. Ovaj model dolazi sa standardnim punjačem od 2A, dok je brzi punjač od 7A dodatna oprema.

 

NOVA EY2 INSTRUMENT TABLA

Potpuno nova EY2 kontrolna tabla stiže sa centralno pozicioniranim velikim dislejom, IPX5 rejtingom za vodonepropusnost, podešavanjima putem aplikacije, šifrom za otključavanje, limiterom brzine u rasponu od 5 do 100%, funkcijom protect BMS cut, safe mode-om i prelepim dizajnom.

 

MINIMOTORS APLIKACIJA

Uz pomoć napredne Minimotors aplikacija možete podešavati ECO mode, jedinicu mere za preostali kapacitet baterije (V/%), tempomat (on/off), načina polaska odgurivanjem (on/off), intenzitet ubrzanja (0-5), ABS (on/off), intenzitet elektronske kočnice (0-5), limiter brzine (5-100%), režim uštede baterije, izbor broja brzina (3 ili 5), safe mode (on/off), prevent BMS cut (on/of), tajmer za automatsko gašenje ekrana i PIN kod za otključavanje.

 

MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

MF prekidač koji se nalazi na levoj strani volana sadrži tastere za sirenu, migavce i svetlo, dok MF prekidač koji se nalazi sa desne strane volana sadrži tastere POWER za uključivanje i SINGLE/DUAL za izbor aktivnog broja motora.

 

MEHANIZAM ZA SKLAPANJE

Dualtron Popular je sklopiv i lako prenosiv električni trotinet dolazi sa potpuno novim inovativnim mehanizmom za sklapanje koji vam omogućava da za svega par sekundi sklopite ovaj e-trotinet, uključujući i sklapanje volana.

 

PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

Dualtron Popular je opremljen prednjim LED svetlom snage 2 x 3W koje se nalazi na stubu volana, snažnim LED PCB-om na zadnjem blatobranu, prednjim i zadnjim migavcima, a za dodatnu bezbednost ugrađena su i stop svetla.

 

BOČNA LED SVETLA

LED PCB sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, čine ovaj električni trotinet jedinstvenim i jednim od najlepših Dualtron modela.

 

VEŠANJE SA DVOSTRUKIM PREČKAMA

Dualtron Popular ima centralno prednje vešanje sa dvostrukim prečkama koje se sastoji od uspravno postavljene opruge i vazdušnog amortizera u centru. Zadnje centralno vešanje se sastoji od horizontalno postavljene snažne opruge sa elastomerom u sredini. Ova kombinacija pruža odličnu udobnost i sa lakoćom savladava neravnine na putu.

 

9″ GUME SA UNUTRAŠNJOM

Dualtron Popular je opremljen tube gumama od 9” i pogodan je za urbane ali i za umerene terenske puteve. 9” gume u kombinaciji sa vrhunskim vešanjem obezbeđuju veću stabilnost i na lošijim putevima.

 

PREDNJA I ZADNJA DOBOŠ KOČNICA + ELEKTRONSKA + ABS

Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brinu se prednja i zadnja doboš kočnica. Elektronsku kočnicu podesivog intenziteta i ABS funkciju možete aktivirati, deaktivirati i podešavati putem aplikacije na vašem telefonu.

ID Oglasa: #157298051
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.