slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Dualtron Thunder 2 (72V40Ah LG)

2.799 €

Beograd | Zvezdara
Novo
4.607
28
pre 6 dana
Aleksandar
Član od 28.02.2021.
kp izlog

Adrenalin koji ne prestaje! Dvostrukim klikom na polugu gasa do instant snage od neverovatnih 10.080W, najbolja LG baterija od 72V40Ah sa neprevaziđenim dometom od 170km, kao i ultra moderni dizajn ne ostavljaju mnogo prostora u potrazi za najboljim trotinetom na svetu.

 

Dvostruko veća snaga, 50% veća baterija, no flat gume, sirena, migavci i potpuno novi dizajn sa aluminijumskim naslonom za nogu, svetlom u repu i ultra modernim gumiranim dekom, Thunder 2 čine predvodnikom Dualtron brenda i svakako jednim od najboljih i najbržih trotineta na svetu.

MAKSIMALNA BRZINA 100 KM/H

Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 

MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 10.080W

Dvostrukim pritiskom na polugu gasa pri brzinama većim od 50 km/h, Dualtron Thunder 2 dobiće dodatnu snagu i osloboditi čist adrenalin uz maksimalnih 10.080W.  

 

MAKSIMALNI DOMET 170 KM

Sa LG baterijom od 72V40Ah i maksimalnim dometom od 170 km, Dualtron Thunder 2 ima veći kapacitet baterije i domet od mnogih električnih motorcikala.  

 

MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

Dualtron Thunder 2 će pružiti sigurnu vožnju i ekstremene performanse čak i pod maksimalnim opterećenje od 120 kg. Na najvećim uzbrdicama pod punim opterećenjem ubzanje ne prestaje.

 

MAKSIMALNI USPON 70%

Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.  

 

EY3 INSTRUMENT TABLA

Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 

ČITAČ OTISKA PRSTA

Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 

MULTIFUNKCIONALNI PREKIDAČ

Novi multifunkcionalni prekidač stiže sa poboljšanom ergonomijom i osvetljenim tasterima. Sadrži  zasebne tastere za svetla, migavce, upozoravajuće migavce, sirenu i eco/turbo način rada.

 

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Thunder je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

 

MEHANIZAM ZA SKLAPANJE

Sistem za brzo sklapanje koji sada dolazi sa 2 QR ručice i omogućuje brzo i sigurno sklapanje stuba volana, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 47 kg teškog e-trotineta. Osim stuba volana u potpunosti su sklopive i ručke volana.

 

PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

Četiri snažna LED svetla napred, četiri pozadi, LED svetlo u repu, kao i integrisana  stop svetla i migavci pobrinuće se za bezbednu i sigurnu vožnju.

 

BOČNA LOGO LED SVETLA

Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana, na oba boka i na sve četiri viljuške točka uz mogućnost podešavanja boje daljinskim upravljačem, daje vam mogućnost da svaki put izgledate posebno.

 

AMBIJENTALNA LED SVETLA

Plava ambijentalna LED svetla sa donje strane gazišta, podići će vam raspoloženje i začiniti specijalne trenuke kojih ćete se uvek rado sećati.

 

9 NIVOA PODEŠAVANJA VISINE VEŠANJA

Moguće je promeniti visinu, odnosno klirens trotineta jednostavnom promenom ugla viljuški vešanja i u potpunosti ga prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama.

 

5 NIVOA PODEŠAVANJA TVRDOĆE VEŠANJA

Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, pruža mogućnost podešavanja  tvrdoće vešanja jednostavnom zamenom kertridža sa gumom.

 

11’’ TUBELESS GUME

Dualtron Thunder 2 stiže nam sa 11” NO FLAT gumama. Unutrašnja gazna površina ove gume presvučena je slojem lepljivog gela i obezbediće vam siguran povratak čak i ako se guma probuši.

 

HIDRAULIČNE DISK KOČNICE + ELEKTRIČNA ABS KOČNICA

NUTT hidraulične kočnice sa diskovima od 160 mm, podesiv intenzitet elektronske kočnice i ugrađena ABS funkcija pobrinuće se za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti u svim uslovima vožnje.

ID Oglasa: #140239280
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.