slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Dualtron Ultra 2 (72V35Ah LG)

2.199 €

Beograd | Zvezdara
Novo
3.201
15
pre 7 dana
Aleksandar
Član od 28.02.2021.
kp izlog

Legenda među e-trotinetima, dobio je ime po ultra visokim performansama. Ekstremno snažan i brz, svoju pravu narav najbolje će vam pokazati u uslovima off-road vožnje. Sa lakoćom će savladava sve neravnine i uspone pružajući vam sigurnu avanturu.

 

Stiže nam kao naslednik legendarnog Dualtron Ultra modela. Sada još jači i brži, dolazi nam sa većom baterijom, kontrolerom izmeštenim u rep trotineta, sklopivim volanom, kao i hidrauličnim kočnicama. Vrhunski kvalitet i izdržljivost ovog premium modela pružiće vam godine i godine  uživanja u vožnji na svim vrstama podloge.

 

MAKSIMALNA BRZINA 100 KM/H

Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 

MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 66400W

Dualtron Ultra 2 opremljen je sa 2 ekstremno snažna BLDC HUB motora maksimalne snage 6640W. Ubrzava brutalno, a čak i ukoliko ste vozili hi-performance skutere bićete prilično iznenađeni.  

 

MAKSIMALNI DOMET 120 KM

Sa LG baterijom od 72V 35Ah i maksimalnom snagom 6640W Dualtron Ultra 2 obezbediće vam sigurnu avanturu i mogućnost da obiđete mesta koja vam do sada nisu bila dostupna.

 

MAKSIMALNA NOSIVOST 150 KG

Jedan od električnih trotineta sa najvećom nosivošću, čak i pod punim opterećenjem kompenzovaće  sve neravnine na putu i sa lakoćom se popeti uz sve uspone na koje naiđete.

 

MAKSIMALNI USPON 70%

Sa dva ekstremno snažna motora još uvek nismo naišli na puteve i uzvišenja na koja nismo uspeli da se sa lakoćom popenjemo.

EY3 INSTRUMENT TABLA

Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 

ČITAČ OTISKA PRSTA

Skener otiska prsta za sve Dualtron e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Dualtron Ultra 2 je opremljen LED daljinskim upravljačem koji je zasnovan na tehnologiji infracrvenih talasa. Daljinski upravljač sadrži tastere za podešavanje intenziteta, brzine i izbor broja aktivnih LED dioda kao i tastere za izbor svetla sa više boja.

 

MEHANIZAM ZA SKLAPANJE

Nova Ultra 2 nam dolazi sa u potpunosti sklopivim ručkama volana. Sistem za brzo sklapanje stuba volana ostaje isti i sastoji se od klizača i QR ručice, dok kuka za zaključavanje spuštenog stuba volana obezbeđuje lakšu prenosivost ovog 40 kg teškog e-trotineta.

 

PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

Nova Ultra 2 dolazi nam sa 6 prednjih, 2 zadnja i 5 LED svetala u nizu u repu trotineta. Za dodatnu bezbednost integrisana su stop svetla i sva četiri migavca.

 

BOČNA LOGO LED SVETLA

Logo LED bar sa znakom Dualtron sa obe strane stuba volana i sa obe strane gazišta, kao i mogućnost podešavanja sa daljinskim upravljačem pružiće vam veću sigurnost i 360° vidljivost u toku vožnje.

 

PREDNJE I ZADNJE VEŠANJE SA GUMOM

Sistem gumenog vešanja dizajniran od strane kompanije Minimotors, nudi opcionu mogućnost različitih čvrstina vešanja zamenom kertridža sa gumom. Sa pet različitih čvrstina gume u opcionim kertridžima možete podesiti vešanje po vašim potrebama.

 

11’’ OFF ROAD TUBE GUME

Dualtron Ultra 2 dolazi sa 11” off road tube gumama širine 3,7” koje će vam obezbediti siguran prolaz bez obzira na podlogu i uslove na putu.

 

HIDRAULIČNE DISK KOČNICE + ELEKTRONSKA + ABS

Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja hidraulična disk kočnica sa diskovima od 160 mm. Sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet i ABS funkciju možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli ovom e-trotinetu nemamo šta dodati.



ID Oglasa: #123134389
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.