slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Speedway 4 (52V26Ah CN)

979 €

Beograd | Zvezdara
Novo
2.194
15
pre 8 dana
Aleksandar
Član od 28.02.2021.
kp izlog

Savršen e-skuter za odrasle koji žele da pređu srednje i duže gradske relacije sa jednim punjenjem. Za većinu korisnika dovoljno snažan i brz. Ovaj električni trotinet je sinonim za kvalitet i vrhunski komfor u vožnji.

 

Speedway 4 je izuzetno udoban, pouzdan i opremljen je sa kompletnom signalizacijom i sirenom, pa predstavlja savršeno rešenje za vožnju u urbanom prostoru. Brz sistem sklapanja kao i mala težina i dimenzije kada je sklopljen čine ovaj električni trotinet lako prenosivim.  


MAKSIMALNA BRZINA 50 KM/H

Svi naši električni trotineti su limitirani na 25 km/h i po trenutno važećim zakonima nisu predviđeni za registraciju i učestvovanje u saobraćaju. Ne ohrabrujemo uklanjanje limita za ograničavanje brzine i preporučujemo opreznu vožnju uz obaveznu upotrebu zaštitne opreme.

 

MAKSIMALNA SNAGA MOTORA 1600W

Speedway 4 opremljen je sa jednim BLDC HUB motorom maksimalne snage 1600W, omogućavajući mu da postigne maksimalnu brzinu 50 km/h.

 

MAKSIMALNI DOMET 90 KM

Sa baterijom od 52V 26Ah i snažnim motorom Speedway 4 električni trotinet će vas sa lakoćom prebaciti na drugi kraj grada.

 

MAKSIMALNA NOSIVOST 120 KG

Čak i kada je maksimalno opterećen Speedway 4 pruža vrhunsku udobnost, dok upravljivost u vožnji ostaje na najvišem nivou.

 

MAKSIMALNI USPON 30%

Opremljen snažnim motorom pik snage 1600W, Speedway 4 će sa lakoćom savladati sve uspone do 30% i omogućiti vam vožnju uzbrdo strmim gradskim ulicama.

 

EY3 INSTRUMENT TABLA

Izbor jedinice mere za brzinu, načina polaska, tempomat, podešavanje ubrzanja, dostupne snage, ekonomije baterije, jačine električne kočnice, osvetljenosti ekrana, ABS on/off, limiter brzine, tajmer za automatsko gašenje ekrana.

 

ČITAČ OTISKA PRSTA

Skener otiska prsta za sve Speedway e-trotinete je kompatibilan sa EY3 kontrolnim tablom. Spada u dodatnu opremu i služi za zaštitu od krađe i neovlašćenog korišćenja.

 

MULTY SWITCH ZA OSVETLJENJE

Za kontrolu svake od funkcija osvetljenja, Speedway 4 je opremljen posebnim tasterom za prednju LED lampu, migavce, upozoravajuća stop svetla i sirenu.

 

KOMPAKTAN SKLOPIVI MEHANIZAM

Speedway 4 je u potpunosti sklopiv i lako prenosiv električni trotinet. Kod ovog e-skutera moguće je podešavati visinu stuba volana, dok pouzdani mehanizam obezbeđuje brzo i lako sklapanje drški volana i stuba volana što znatno olakšava transport trotineta.

 

PREDNJA LED LAMPA

Speedway 4 je opremljen prednjom LED lampom koja se nalazi na stubu volana. Ovo svetlo vam obezbeđuje osvetljen put i sigurnu noćnu vožnju.

 

PREDNJA I ZADNJA LED SVETLA

Sa dva snažna LED svetla napred i dva pozadi, put će vam uvek biti osvetljen i uvek ćete biti vidljivi na putu. Za dodatnu bezbednost ugrađena su stop svetla, migavci i sirena.

 

PREDNJI I ZADNJAMORTIZERI

Speedway 4 poseduje dvostruke prednje amortizere sa oprugom i zadnje vazdušne amortizere koji uz ojačanu konstrukciju obezbeđuju izrazito udobnu vožnju uz odličnu apsorpciju udaraca i upijanje neravnina na putu.

 

10x2,5’’ TUBE GUME

Speedway 4 je opremljen 10x2,5” tube gumama. Ove gume nude vrhunsku udobnost u vožnji, dok sistem za laku zamenu čini održavanje lakšim i jednostavnijim.

 

MEHANIČKA DISK KOČNICA + ELEKTRONSKA + ABS

Za bezbedno kočenje i najviši nivo sigurnosti brine se prednja i zadnja mehanička disk kočnica u kombinaciji sa elektronskom ABS kočnicom čiji intenzitet možete podešavati na Eye kontrolnoj tabli.

ID Oglasa: #140240854
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.