slika
slika
1 od 2

Xiaomi Električni trotinet 3 Lite

43.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
187
1
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Originalan, global model, sa garancijom zvaničnog uvoznika u trajanju od 24 meseca.

 

 

Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

 

----------------------------------------------------------------------

 

OPIS PROIZVODA:

 

 

Maksimalna brzina: 25km/h
Domet: 20 km
Maksimalna snaga 300 W


Brza vožnja i lako prelaženje uspona
Tanji okvir pruža iste snažne performanse, ali sa manje opterećenja na telu, dajući trotinetu povećanu brzinu i sposobnost penjanja za brzo, stabilno i lagano putovanje.


3 slobodno podesive postavke prenosa kako bi se zadovoljile različite potrebe vožnje
Prebacite se između 3 režima napajanja — pešački, standardni i sportski — da biste zadovoljili različite potrebe, poput velike brzine putovanja ili produženog trajanja baterije.


Visokokvalitetna litijumska baterija, do 20 km udaljenosti
Visokokvalitetna litijumska baterija je prošla 36 rigoroznih testova i kada je potpuno napunjena ima domet od 20 km, što je dovoljno za sve potrebe putovanja na kratke udaljenosti. Istovremeno, BMS inteligentno pruža sveobuhvatnu zaštitu baterije.

 

 


Minimalistički upravljač u obliku slova T sa kompaktnim izgledom i osećajem
Pojednostavljeni dizajn upravljača stvara vizuelni osećaj minimalizma i lakoće. Prednje svetlo se takođe pomera nadole kako bi se smanjila težina na vrhu i oslobodio prostor za veću instrument tablu, optimizujući korisničko iskustvo na ekranu.

 


Integrisani ekran za jasne informacije na prvi pogled
Prethodno podeljene oblasti prikaza su integrisane u jedan displej* sa minimalističkim rasporedom, za bolje i sažetije vizuelno iskustvo.


Znatno poboljšana vidljivost ekrana tokom vožnje
Redefinisan korisnički interfejs* sa jasnijim oblastima informacija, istaknutim informacijama o brzini i ikonizovanom statusnom trakom baterije. Instrument tabla je sada mnogo lakša za čitanje čak i kada se vozite po neravnim putevima.

 

Smele šeme boja, točak u vintage stilu
Šeme boja su smele i mladalačke, mešaju crno ili belo sa crvenim ukrasima. U isto vreme, na točak je dodat poklopac gume da bi mu dao starinski, ali moderan izgled.


* Maksimalna brzina 25km/h: U uslovima sobne temperature (25±5)° C i prosečne brzine vetra ≤3m/s, na električnom skuteru testiranom sa 50% nivoa baterije, podešenom na Sportski režim, ubrzanim u pomoćnoj zoni za vožnju i održavajući maksimalnu brzinu pri dostizanju testne oblasti, maksimalna brzina u testnoj oblasti je bila 25km/h mereno tahometrom ili Bluetooth-om i instrument tablom.  

*Maksimalna brzina može da varira u zavisnosti od zemlje u zavisnosti od lokalnih propisa.
* Domet od 20km: prema testovima Kineskog nacionalnog centra za testiranje i inspekciju radio i TV proizvoda, sa punim nivoom baterije i opterećenjem vozila od 75kg lǔ5 kg, sa trotinetom koji se kreće konstantnom brzinom od 15km/h na ravnom putu sve dok se brzina vozila nije značajno smanjila tako da nije moglo da se kreće, izmereni domet je bio preko 20km. Izveštaj broj: OTA1-20220604.
* Pešački režim 6km/h: Pod istim uslovima testa kao i za maksimalnu brzinu, izmerena maksimalna brzina električnog trotineta u režimu Pešak bila je 6km/h.
* Standardni režim 15km/h: Pod istim uslovima testiranja kao i za maksimalnu brzinu, izmerena maksimalna brzina električnog trotineta u Standardnom režimu bila je 15km/h.
* Legura aluminijuma visoke čvrstoće: legura aluminijuma 6061, testirana na tvrdoću i zatezne performanse prema standardu GB/T6892-2015.

ID Oglasa: #148222719
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.