slika
slika
slika
1 od 3

Xiaomi Električni trotinet 4 Pro

81.490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
692
7
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Originalan, global model, sa garancijom zvaničnog uvoznika u trajanju od 24 meseca.

 

 

Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

 

----------------------------------------------------------------------

 

OPIS PROIZVODA:

 

 

 

 

Maksimalna brzina: 25km/h
Domet: 45km
Maksimalna snaga 700W

 

Svestrano nadograđena veličina za udobnije iskustvo vožnje
Xiaomi Električni trotinet 4 Pro je sada veći u svakoj dimenziji. Viši je 60mm, duži 68mm, 54mm širi upravljač i 19mm širi prostor za noge.

 

 


Duže uživanje u vožnji
Opremljen je moćnom baterijom ultra-velikog kapaciteta 446Wh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro će vas odvesti do 45 km* sa jednim punjenjem.

*Domet vožnje će biti nadograđen na 55km* od strane OTA-a koji će biti objavljen u avgustu. Novi firmware će optimizovati efikasnost motora kako bi se povećao domet vožnje.


Magnetni priključak za punjenje i poklopac
Priključivanje na punjenje nikada nije bilo lakše. Priključak za punjenje je magnetizovan tako da će se sam zakačiti, za punjenje bez muke.

 

 


Kraće distance za kočenje za sigurniju vožnju
Prednji točak je opremljen E-ABS regenerativnim sistemom za kočenje protiv zaključavanja, a veličina kočnica zadnje kočnice je nadograđena na 130mm, što rešava probleme trljanja diska. Prilikom kočenja zadnji i prednji kočioni sistem se aktiviraju jedan za drugim, što skraćuje distancu kočenja obezbeđivanjem sigurnijeg zaustavljanja.


Xiaomi Home App - vaš pametni menadžer vožnje
Povežite svoj Xiaomi Električni trotiner 4 Pro sa Xiaomi Home App preko Bluetooth-a da biste proverili detaljne informacije kao što su status vozila, informacije o bateriji, informacije o kilometraži, kontroli svetla, o zaključavanju motora, nadogradnji firmware i još mnogo toga.

 

 

* Uslov za testiranje opsega putovanja od 45 km: baterija potpuno napunjena i opterećenje vozila od 75 kg, sa trotinetom koji se kreće konstantnom brzinom pri 60% maksimalne brzine na ravnom putu dok se brzina vozila nije značajno smanjila tako da se ne može kretati, izmereni domet je bio preko 45km. Izveštaj broj: NCZ-2203-00935.
* Maksimalna brzina od 25 km/h: testirano sa 50% ili više baterije. Izveštaj broj: NCZ-2202-00607.
* Maksimalna brzina može da varira u zavisnosti od zemlje u zavisnosti od lokalnih propisa.
* Uslov za testiranje sposobnosti penjanja na nagibu od 20%: 70% ili više baterije i opterećenje vozila od 75 kg, sa trotinetom koji se kreće brzinom od 15 km/h pre nego što uđe na nagib od 20% dužine 10 metara. Totinet se mora kretati brzinom od 6 km/h ili više kada izlazi sa padine. Izveštaj broj: NCZ-2202-00607.
* Samozaptivni test pneumatika: pritisak u gumama postavljen na 3,0 bara, zakucajte 3 eksera prečnika 4mm u gumu dubine 35±5 mm, nije otkriveno curenje vazduha. Nakon izvlačenja eksera nije otkriveno curenje vazduha. Test je sproveo Wuxi I-Reach Technology Co. , Ltd.
* Test samozaptivne gume na putu: probušite gumu sa pet rupa od 3mm, podesite pritisak u gumama na 45 psi. Zatim se vozite skuterom po betonskom putu, izmerite pritisak u gumama nakon svakih 500km, ako je pritisak u gumama manji od 25 psi, pumpajte gumu na 45 psi. Rezultat pokazuje da sa pet rupa pritisak u gumama pada samo ispod 25 psi nakon 1.700km vožnje skutera. Izveštaj broj: NCZ-MAKS-1906-266-1721.

ID Oglasa: #148222769
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.