slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Jež balans lopta za vežbanje

1.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
219
3
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Kao što svi znamo, da bi se dete pravilno razvijalo potrebna mu je fizička aktivnost. Bilo da je to trčanje, penjanje, preskakanje, sve su to aktivnosti koje unapređuju dečiju fizičku funkcionalnost. Posebno treba obratiti pažnju na uspostavljanje ravnoteže tj. balansa kod dece.  

 

 

Dobro razvijena sposobnost održavanja ravnoteže nije bitna samo zbog motorike, već je usko povezana i utiče na razvoj govora, spretnost i koordinaciju pokreta, osećanje sigurnosti i samopuzdanje.  

 

 

 

 

Najlakše je stimulisati dete kroz igru. Zato mu napravite takvo okruženje, da sam dođe do toga da želi da vežba. Nabavite mu rekvizite u bojama i ostale dodatke koji će ga privući.

 

 

 

 

Mi Vam predstavljamo jednu jednostavnu jež loptu koja je idealna za vežbanje ravnoteže.

 

 

 

 

Skladne veličine, sa izbočinama, u raznim bojama, biće pravo otkriće za Vaše dete. Balans loptu postavite na sigurno mesto, tako da dete može da se pridržava i pokažite mu kako može da stoji na njoj, prvo sa obe noge a kasnije sa jednom. Možete ovu igru učiniti zanimljivijom, tako što ćete mu meriti vreme.

 

 

 

 

Takođe, jež lopta je dobra za decu sa ravnim tabanima. Vežba i masaža uz pomoć ove lopte zahteva uporavo balans, koordinaciju i aktivaciju mišića stopala, nogu i karlice.  

 

 

 

 

Osim za decu, lopta može poslužiti i odraslima prilikom vežbanja. Možete je koristiti kao podmetače za noge ili samo za jednu nogu i praviti razne vežbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karakteristike:

 

 

 

 

 

    • Balans lopta sa izbočinama

 

    • Namenjena za aktivaciju balansa kod dece, vežbe za decu koja imaju ravna stopala

 

    • Takođe je mogu koristiti i odrasli prilikom vežbanja

 

    • Lako se skladišti i čisti

 

    • Dimenzije: 16 x 9 cm

 

  • po komadu
ID Oglasa: #149730422
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.