slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Navijačke udaraljke, klepersi

3 €

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
2
0
pre 12 dana
Branislav
Član od 23.02.2011.
Svi oglasi

Uz osnovnu delatnost- stampu na balonima svih velicina i oblika, osvojili smo i kvalitetnu stampu na NAVIJACKIM UDARALJKAMA-KLEPERSIMA, loptama za plazu, jastucicima, dusecima, … Nasi otisci su izuzetno kvalitetni i veliki. Udaraljke IMAMO NA SOPSTVENOM LAGERU i stampamo ih jednostrano ili obostrano. Boje udaraljki su : bela, plava, crvena, žuta, zelena, crna i narandzasta. Prodajemi i iznajmljujemo velike objekte pravljene od vinila ( vrste plasticne mase ) debljine 0,25mm idealne kao reklama koja treba da se vidi sa velike daljine. Na lageru imamo objekata oblika cepelina duzina 5m do 8m i oblika lopte precnika od 2,1M do 4M. Po sostvenom tehnoloskom resenju ugradjujemo unutrasnje osvetljenje  u objekte.

Uz prodati objekat isporucujemo i detaljno uputstvo za koriscenje, odrzavanje i skladistenje proizvoda. Robu isporucujemo u sve drzave bivse SFRJ. Na sva Vasa pitanja spremni smo da Vam damo brze, strucne i kvalitetne odgovore.   Tel. : + 381 63 516 404. E-mail : info@baloniprint. co. rs

Link na kome možete da pogledate fotografije i filmove sa cepelinima, loptama, loptama za plažu, jastučićima, dušecima I navijačkim udaraljkama:

https: //drive. google. com/drive/u/0/folders/0B7YGY_2pMgHzfnZmNkZkaFo3TG5taTBUMzNUbFFlVldkb0ZWRXdDODNEVm9ndGlTY2VjMmc? resourcekey=0-8yMe7hCcjTS_3l_KaC9W1w

 

 

ID Oglasa: #166235590
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.