Sportska oprema VP

Velika Plana

Član od: 17.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je cipele za koje je u opisu oglasa stajalo da su broj 42, a sama slika u okviru oglasa nije bila dovoljno jasna da bi se razaznalo da nisu. Kada sam sve korektno platio i preuzeo paket(pri cemu je domisljato iste i upakovao u kutiju cipela koje su 42) uvideo sam da su broj 40. Svi koji su prodavali neku musku obucu znaju da je daleko lakse prodati nesto sto je 42/43 jer je univerzalni broj od necega sto je 40. Nakon preuzimanja kontaktiram korisnika sms-om jer nije mogao ili zeleo da se javi. Pitam ga da li je do slanja pogresnih cipela doslo eventualnom zabunom i slucajnom greskom. On mi slozi pricu kako je eto imao nekada te 42 ali su one prodate pa mi je poslao ove 40 iako ponavljam u oglasu pise da su 42. I pita me da li mi te 40 broj odgovaraju. Naravno da mi ne odgovaraju kazem ja, to nije ono sto sam zeleo da kupim. A kako tvrdite da je rec o zabuni bilo bi korektno da ja Vama vratim cipele, a Vi meni novac. (To bi znacilo da ja izgubim nesto novca jer nisam racunao da mi vrati i postarinu i otkupninu vec ono sto sam ja njemu platio ali boze moj bolje i to nego da zavrsim sa cipelama koje mi ne trebaju) I posto sam i sumnjao da je verovatnoca da je do ovoga doslo slucajno predlozim da novac koji sam ja njemu uplatio sada uplati on meni postnetom ili na racun pa cu ja njemu poslati cipele da ne dodjem u situaciju da ja posaljem cipele njemu da ih on kao otkupi a od toga ne bude nista i onda da na postarinu i otkupninu koju sam vec platio platim ponovo postarinu i to dva puta. (Jer je sve ionako posledica njegove, a ne moje greske) I pitam ga ako se slaze sa mojim predlogom kada bih mogao da ocekujem da to izvrsi. Korisnik ne odgovara na sms, a na poziv u poslepodnevnim satima se ne javlja, a ja uz sve navedeno nisam zeleo da ga ometam jer mi rece da se prvi put nije javio jer je na poslu i da ce me kao kasnije pozvati od cega nije bilo nista), kada sam hteo da mu pistim poruku na sajtu otkrivam da nicim izazvano korisnik blokira dalju komunikaciju na KP tako da zakljucujem, a stvari treba nazvati pravim imenom. Porucujem svima da korisnika zaobilaze u širokom luku jer iako ima veci broj pozitivnih ocena zbog cega i sam nisam trazio dodatne garancije to su namoljene pozitivne ocene a ljudi koji prodju kao ja najcesce ne zele da dalje isteruju neku pravdu. Korisniku zbilja zelim sve najbolje i porucujem da se obraz ne prodaje za novac ako planira da od njega nekada bude covek.
Ocene ne moram da molim.Cipele su NOVE kao sto je napisano u oglasu.Cipele odgovaraju broju 42 kao sto sam rekao potpisujem, vi ste pre svega lenji jer niste hteli da probate cipelu.Znam sta sam napisao.Nisam hteo da odgovaram na vase pozive jer to sto pricate da nisu odgovarajuceg broja su apsolutne gluposti.Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.