SPŠ (Sale prodaje šminku)

Beograd

Član od: 25.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Šminka

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis iz oglasa "Sve što prodajem NOVO je. " . . Čovek prodaje robu kojoj je istekao rok 2019 godine

Nega i lična higijena > Šminka

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Roba korišćena i van roka. Na lakovima se pod određenim uglom vidi da su istekli još pre 3-4 godine. Maskare otvarane i bez originalne ambalaže. Korektor stik takođe, napukao i korišćen. U oglasima velikim slovima napisano da je sve novo. Da znate šta da očekujete ako se upustite u saradnju sa ovim članom.
Od nekoliko porucenih predmeta greškom sam poslao tester za maskaru i korektor. Budući da je moja greška odmah sam tražio podatke i otišao da uplatim novac (i više nego što je trebalo). Mislio sam da je uplatom rešen problem ali sam dobio ocenu. Što se tiče upozorenja na kraju poruke, ja nisam prevarant koji prodaje korišćeno, ovo se desilo slučajno i novac je odmah vraćen.

Nega i lična higijena > Šminka

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bez prethodnog potvrdjivanja poslato mi je manje od pola porudzbine, a neki poruceni artikli su bili na stanju i 7 dana nakon sto je posiljka stigla. Proizvodi su kopije sa isteklim rokom (sto je ocekivano, ali je korektno napomenuti). Komunicirati iskljucivo preko KP poruka iako clan ne odgovara danima i insistira na viberu.
Ovde je toliko laži napisano, nema potrebe da bilo sta odgovorim u svoju odbranu jer verujem da će ocena biti obrisana nakon što KP timu prosledim sve poruke od ovog člana u kojima mi preti negativnom ocenom jer ne odgovaram odmah na poruke koje šalje posle ponoći.

Nega i lična higijena > Šminka

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji je stigao, u ovom slučaju maskara je bila već otvorena, i skoro potpuno isušena. Pritom je stigla potpuno druga maskara od one koja je navedena u prethodno aktivnom oglasu koji je naknadno obrisan. Član se nakon žalbe izjasnio da je moguće vratiti predmet ali da poštarinu plaćam sama, što je potpuno ne korektno, jer je on sam svesno poslao predmet koji je prethodno već korišćen i kome je najverovatnije istekao rok trajanja. Nakon žalbe blokirao poruke s moje strane. Vodite računa pre nego što se odlučite da uzmete nešto odavde.
Nije bila druga maskara nego druga nijansa. Umesto Carbon Black poslao sam Extra Black. Greške se desavaju. Ja sam pristao na vracanje ali nisam dobio odgovor od kupca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.