Srbija shopping

Kraljevo

Član od: 18.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Do kranjih mera neozbiljan. . Rekao da je telefon star god dana a preko imei sam video da je stariji od 2.5god. .Zaista nakon svega razocaran. Moj savet zaobidjite ga u sirokom luku
Jovanovic Viktor iPhone 5s 16gb 21.1.2017 Zamena za telefon iz mojih oglasa? 00:57h Ne,hvala :) 21:10h 4.2.2017 Koja je poslednja cena za kes? 14:29h U dinarima 14:29h 19000 15:05h Ako mozes 18.000 kupujem u utorak sredu 15:07h I koliko je star? 15:07h Ne mogu da verujem da postoje osobe kao sto je doticni Viktor. Gore je lrikazan ceo razgovor. Nije dobio telefon po ceni koju je bio spreman da plati. Telefon je prodat. I ovakva osoba, bez imalo obraza, srama, kao sto je on, dodje i mene oceni negativno iz hira. Uzas.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre kupovine patika pitao sam da li su patike potpuno iste kao na slici, dobio sam odgovor: "Da patike su potpuno iste". Kada su patike stigle, video sam da nisu ni priblizno kao sa slike (bez logoa nazad) itd. Ljubazno sam ih zamolio da patike vratim pouzecem i tako resimo ovaj problem, na sta su oni pristali, i ubrzo posle toga dali mi pogresnu adresu, lazno ime i prezime. Naravno patike niko nije preuzeo i one su se vratile a na broj telefona koji su ostavili javila se devojka koja je prebacivala odgovornost na nekog drugog i ostavila nepostojeci broj. Nikome ne bih preporucio saradnju sa ovim ljudima, pokusao sam par puta da na fin nacin resim ovaj problem sto nije bilo moguce, zbog toga i ova ocena.
Sve slike su moje, patike su potpuno iste. na slikama se ni ne vidi da li ima logo, jer uopste nisu slikane od pozadi. Nisi pitao da li ima logo, vec si kad si dobio patike rekao da nisu kao originali, a ja nisam ni rekao da jeu, nisi bio zadovoljan, dao sam ti podatke da vratis, i ostavio broj zene kod koje uzimam robu, jer radim pa nisam u mogucnosti da preuzimam postu pre podne, rekla ti je da sacekas i dala ti moj broj, koji je validan, samo nije bio dostupan, bas zbog posla. Patike sam rekao da cu preuzeti, i gospodja je kuriru rekla da ce preuzeti paket ali da trenutno nije na adresi. Ja sam pokusao da ispadnem fer prema tebi i ako izgleda nisam trebao,jer te kao prvo nisam prevario, prodao sam ono sto je na slici, zalio si se da si nasao jeftinije, to vec nije do mene, jer svako koriguje svoju cenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.