srbin

Beograd | Batajnica

Član od: 06.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OSOBA ZA IZBEGAVANJE. JA SAM NJEMU DAO SONY ERICSSON W100i U POTPUNOSTI ISPRAVAN I FUNKCIONALAN, A ON MENI SAMSUNG KOJI PISTI KAD SE UBACI SIM KARTICA I MOTOROLU KOJOJ TREPERI EKRAN. DOGOVORILI SMO SE DA MU VRATIM TELEFONE U ZEMUNU, CEKAO SAM GA POLA SATA I ON NIJE DOSAO. SAD ME JE BLOKIRAO NA SAJTU DA NE MOGU DA GA KONTAKTIRAM. STVARNO NEKOREKTNO SA NJEGOVE STRANE.
Jesam blokirao sam vas u nadi da cu vas spreciti da me negativno ocenite iz pre pregrst toga u vidu pretnje sto ste mi upucivali sms,pozivima,i Policijom.Toliko je daleko otislo da sam Advokata pitao za savet.Posle par dana od mene trazite da ponistimo zamenu?!Niti sam ja firma niti imam garanciju.Za to vreme ste mogli ne pokvarivo uspeti pokvariti.U pravu ste izvrsili smo zamenu licno,i nisam vas pozurivao,niti sam vas zavlacio u mrak no sam insistiro da to bude dan da sve lepo vidite.Cak sam vam skrenuo paznju da pogledate sve lepo i dao savete vezano za telefon i njihovo rukovanje iz razloga sto se radi o Windows telefonima.Sve ste videli,probali kako radi i zamena je izvrsena...naglasavam zamena ispravnih telefona!Stvarno ne znam sta ste istim ucinili pa im naveli sve te mane kada u licnoj zameni niste videli,niti ih je bilo.Sa druge strane naglasio bi da upucene moje negativne ocene nisu merilo robe koju prodajem niti mene kao licnosti no bahatosti pojedinih kupaca,njihove razmazenosti.. .

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ono što je bilo u opisu nema veze sa onim što mi je stiglo. Još mi je i blokirao komunikaciju kako ne bih mogao da ga kontaktiram.
E coveka,pa pozitivno sam te ocenio a ti meni uzvracas ovako,spustio cenu,slao o mome trosku posiljku,naveo da telefoni nisu ocuvani i dokumentovao slikama*NOKIA 6500,SAMSUNG C3530 ali da rade bezprekorno i da za te pare po komadu od 500din.ne moze naci povoljnije dva izuzetna aparata sa maskama koje nebi bilo lose zameniti...slazem se da uzivo je to druga prica ali ne slazem se za ovaku ocenu pored sve korektnosti moje upucena ka vama...nisam ja blokira vas no vi mene,imate br.pa zovite u krajnjem slucaju a da ste hteli vratiti aparate opet bi se slozio..koliko me ima na KP nikada nikome nisam uputio negativnu,ako nekome ne mogu pomoci pa necu mu ni odmagati,sto sam trazio to sam i dobio,ne krivim druge no pre svega sebe.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

lepo sam pitao da li ima ostecenja ili ogrebotina a receno mi je da gledano nema a telefonu fali parce plastike i na ekranu ima malu pukotinu i neradi jedna sim kartica nerazumem ljude da zbog 1500 dinara sto rizikuju da dobiju negativnu pa kad tako hoce evo mu
Za ono sto ste pitali dobili se opis a za ono sto ste mislili pitati za to vam opis nisam znao dati jer me niste ni pitali...ocekivao sam za taj novac da je telefon solidan i da se ne moze vise ocekivati od polovnoga kineza...no bez obzira sve najbolje vam zelim,pozdrav!

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi Poslao TV karticu po njegovom opisu novu, a ustvari je koristena, ja sam njemu uzvratio kao nov telefon na kome je crkao flet kabal i sve po dogovoru. .. kaze mi da je crkao navodno punjac koji je uz tel i preti mi tu nesto i vredja. .. IZBEGAVAJ TE OVOG COVEKA jer ni sam ne zna sta hoce a jos i pri tom vredja. .
He,he koliko se trudio da sve ispane korektno uvek se nadje neki kukoljak u psenici...neka ti je na dusu,pozdrav i sve naj bolje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.