Srboljub Jakovljevic

Ub

Član od: 11.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navedeno je u oglasu da telefon salje sa full opremom od cega je poslat samo telefon. Poslat je neispravan telefon, ne radi mu wi-fi. Telefon mora u servis.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da se nadjemo na pola puta, da bi isvrsili zamenu. I doticni mi je zamolio da skinem telefon sa oglasa, kako bi bio siguran da necu da ga prodam. Medjutim kada sam stigao na pola puta, gde smo trebali da se nadjemo on je odbio moj poziv, i ugasio mobilni telefon. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, zato sto zavlaci ljude, i pravi im trosak.
Svaki clan sajta kupujem prodajem moze da odustane u bilo kom trenutku kao sto sam ja odustao.. nisam vam napravio trosak a ako je vama na pola puta ja iz novog sada da dodjem u lajkovac a vi iz lazarevca nemam reci za vas onda

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa Srdjanom je bio dogovor da menjano moj iphone 5c za njegov iphone 5. Posto nije mogao da se nadjemo na pola puta, izasao sam mu u susret da dodjem kod njega u Ub, uz njegovo obecanje da ce mi platiti gorivo, koje mi nije platio. Nije rekao da njegov iphone 5 ima problem sa baterijom zbog koje se telefon na 30% gasi i nije naveo da ima neke fleke od lepka na ekranu. Nisam zadovoljan saradnjom.
Moj telefon ste licno pogledali naveo sam vam sve mane telefona i slozili ste se sa time, da se niste slozili mogli ste odmah da odustanete od zamene.. Dogovor jeste bio da platim vama za gorivo sto bih i ucinio da mi niste dali punjac koji nije originalan i nece da puni, ali ipak moja je greska sto nisam pogledao i punjac.. Kada sam video da punjac nije originalan vi mi niste odgovarali na poruke niti na pozive onda sam pozvao vaseg druga da bih stupio u kontakt sa vama i onda je bio dogovor zbog punjaca koji sam morao naknadno da kupim koji je kostao 15e originalan, bio je dogovor da ja vama ne posaljem pare za gorivo.. Ipak ja sam zeleo da donekle odrzim dogovor i da vam posaljem pola para za gorivo ali nisam bio u mogucnosti jer sam polomio koleno.. Tako da je ocena skroz ne opravdana ne znam kako je administracija dopustila da se ovakva neopravdana ocena objavi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.