Srdjan Mitic

Bor

Član od: 17.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon stigao, ali nije skroz ispravan kao sto je napisano u oglasu i kroz poruke sa prodavcem, neispravni su proximity i light senzori sto nije bilo napomenuto, pokusao sam da postignem dogovor sa prodavcem, ali on ne moze da resi problem i zbog toga ovakva ocena. Takodje telefon nije placen ispod cene tako da ni to ne moze da bude opravdanje.
Da sam bio tada u Srbiji resio bih naravno kao i uvek problem. Problem je što sam tada dobio Vizu sa decom i spajanje porodice, gde sam se preselio za Nemacku. Nikako nisam mogao da odreagujem od preko.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije kako je opisan, ispada iz mreze, gasi se baterija se prazni za sat vremena, nista od toga nije navedeno. Kad je aparat stigao obavestio sam ga o tome i da zelim da mu vratim tel a on meni novac, poruku je procitao i nije odgovarao poslata mu je poruka na tel medjutim iskljucen je i telefon, posle nekoliko sati se javio i rekao da nije u svom mestu i da ne moze da prihvati tel nazad jel ko zna sta sam ja radio sa njime, a obavesten je odmah cim sam upalio tel da ne valja, nije korektno ali ok jos jedna skola sa ovog sajta. ..
Odgovor je njemu i buducim kupcima.Prvo kada mi je poslao uvece poruku a primio je telefon ujutru,odgovorio sam mu istog trenutka da ne pricamo o istom telefonu jer znam sta sam poslao,i od toga sto je on naveo da trazi rootovanje,isto dao odgovor da je nesto cackao oko telefona.Tacno je da sam bio van grada na 5 dana ali to nije razlogsto nisam hteo da mi vrati telefon.Telefon sam licno koristio 1mesec dana.Do sada sam uvek vracao tako i uvek zbog nestrucnog rukovanja ja izvlacio deblji kraj.Zao mi je ali nemoze vise tako.Uvek u svom oglasu napisem da li ima garancije ili ne.Ponavljam telefon je bio potpun o ispravan.Ova negativna neka sluzi na cast.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao sam mu telefon Galaxy S I9000 po ugovorenoj ceni sa cijim je stanjem bio upoznat i nikakvom prisilom niti laznom izjavom ga nisam obmanuo niti prevario da ga kupi. Slike su sve pokazivale i slikan je sa svih strana gde je mogao da vidi da li ima ostecenja ili ne (nishta nisam sakrio). Kada je preuzeo telefon nije bio zadovoljan sa njegovim stanjem tvrdeci da ima neku mikro ogrebotinu koja se vidi iz nekog njegovog ugla sto je i naveo kao razlog povracaja. Prihvatio sam povracaj telefona i da mu vratim novac. Telefon mi je stigao sa kineskom maskom, kineskim punjacem, bez slusalica i usb-a (koje sam ja njemu poslao) i sa pokvarenim cincem za punjac. Jedno jako lose iskustvo sa Srdjanom.
Ja sam ZGranut kada sam video ovo Cudo,ovo mi je drugo negativno iskustvo sa ovom ososbom ali sam sam kriv jer i posle prvog otkupa od doticnog necu ni ime da mu pomenem slagao je za Nokiu N8 za koju je rekao da je ekran kao suza(siva boja)koju nisam ni hteo da izbacujem na oglas,a kada je rec o s i 9000 lepo sam coveka pitao nemoj da bude kao i sa nokijom rekao je da je telefon kao nov, adosao je sa dve ubivotine i opet ekranom izgrebanim,zbog principa sam mu rekao da zelim da vratim telefon zato sto me je opet zeznuo ili sledi negativna,i vidite koja je to osoba ON MENI DAJE NEGATIVNU,a telefon je isti kao sto sam dobio i ovde preko oglasa se kunem u moje troje maloletne dece da je kao sto sam napisao.STRASNO I PAZITE SE OD OVOG COVEKA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.