Srdjan Mitrovic

Šabac

Član od: 23.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sega

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu igrice, nije preuzeo, kaze, nije ga niko zvaoniz Postexpresa, a ninje mu ni stigla poruka na mobilni niti cedulja u sanducetu o preuzimanju posiljke u posti. Paket mi je vracen, a on vise nije odgovarao na poruke i ako je govorio da ce mi ipak platiti unapred do tad. Kad sam ga pozvao na telefon, govorna posta mi kaze da je broj nepostojeci. Na paketu ke pisalo da kupac nije poznat na adresi koju mi je ostavio. Zbog toga negativna ocena.
Prodavac apsolutno nista nije kriv, greska je iskljucivo bila do mene. Prvo sam ostavio telefon sa pozivnim brojem 064 umesto 069 (prilozio slike prodavcu). Ne vodim se na tom broju stana svakako posto sam podstanar :) Prodavcu sam uplatio na paypal troskove koje je imao zbog vracanja paketa i izvinuo se zbog greske. U principu ja nisam bio obavesten od starne poste da je paket stigao zbog pogresnog pozivnog broja.

Konzole i igrice > Sega | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio od mene paket. Nije ga podigao, morao sam platiti duplu postarinu. Izbegavati ovakve clanove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.