Srđan Mitrović

Bečej

Član od: 05.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Obilazite ovog clana! Kupio sam telefon od njega i pitao za sve u vezi uredjaja on je rekao da je sve ispravno na telefon. Spoja zaista je ko nov, ali na displeju je zuta fleka mrlja to obicno se dési kada se pregreje. On tvrdi naravno da toga nije bilo i da ne zeli da mu vratim telefon
Članu (trgovac telefonima) sam poslao potpuno ispravan tel. pažljivo upakovan. Isporučen je prepodne, a poruku dobijam predveče o navodnoj "žutoj mrlji" na ekranu. Inače na oglasu je bilo izloženo i nekoliko slika aktivnog ekrana. Na KP se oglašavam povremeno i prodajem isključivo nešto iz svog domaćinstva kao što je slučaj sa ovim tel. koji sam prodao jer je supruga produžila ugovor i uzela nov. Stojim iza svojih reči!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.