Srdjan PzS

Novi Sad

Član od: 14.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

STIGLA JE GRAFICKA GTX 460 OC. VIDLJIVA OSTECENJA NA KARTICI! NA ZADNJEM DELU GRAFICKE FALE TRANZISTORI, TE IZ TOG RAZLOGA NA JEDAN DVI ULAZ DAJE PLAVU SLIKU, DRUGI CRVENU, POLOMLJEN KULER ZBOG LOSEG PAKOVANJA, UPAKOVAO SI JE KAO DA MI JE ZA DZABE DAJES, A NE ZA 6500 DIN ? ?! !? ?! UPAKOVAO SI GRAFICKU U KARTON OD KRASTAVACA? SVAKA CAST, OCENE IZGLEDA NISTA NE ZNACE! HVALA VAM PUNO. ..
Ovo prvi put dozivljam,covek nazovi i kaze ostetila se graficka kartica u transportu,preuzmem na sebe odgovornost iako za transport ne odgovaram i kazem da je vrati nazad da ce dobiti svoj novac,posalje mi nazad karticu a da mi negativnu ocenu,covek koji je od pre 5 dana clan i bez ocena,veliki propusti sajta kupujem prodajem,i ocekujem da se negativna skloni u sto kracem roku. HVALA

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni mi je prodao laptop sa prepravljanom maticnom plocom koji je radio cijela 2 dana pritom tvrdeci kako je ISPRAVAN ! !! Poslat je na servis i tom prilikom cim je otvorena tastatura utvrdjeno je da je maticna polivana nekom vrstom tecnosti za lemljenje/lijepljenje. Steta je totalna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.