Srđan Y!!!

Ljig

Član od: 02.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Građevinski materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam čoveka po kamen, on mu rekao nema stanglice od 5cm a cena nije 15 nego 20evra. Ja sam ga zvao da ga napljujem a on kaže da čitam ceo oglas a ne samo prvu stranu. Na prvoj strani pise sve sto mi treba 5cm , boja odgovara cena fiksno 15 eura, takav sam vec kupovao i to je to.

Građevinarstvo > Građevinski materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kamen koji sam dobio je izuzetno lošeg kvaliteta, više je kao siporeks blok, kruni se i negde je mek da kada ga udarite čekićem on je toliko mek da čekić utone kao u sunđer. Prodavac jeste ponudio povrat novca i da vratim kamen ali mi je dodatni trošak i izgubljeno vreme da prelazim 150km i oba pravca.
Kamen kao prvo, niste dobili. Došli ste lično, videli, odabrali i utovarili, i naravno platili. Mi nikada nikome nismo slali robu zbog osetljivosti materijala. Kamen koji ste uzeli je SIGA, ŠUPLJIKAVI KAMEN pećinskog porekla. Čak i mala deca ne padaju na takve fore gde vi kažete da je kamen mek ili kako ste mi napisali da je truo. U to vam niko ne bi poverovao. A sve to ste rekli posle 5 dana od dana preuzimanja. Taj kamen se koristi kao DEKORACIJA ILI KAMEN ZA FONTANE, ali vi ste verovatno mislili da izgradite Keopsovu piramidu i da svet posmatrate sa " visine ". A i baš me briga šta ste hteli i mislili, Pandorina kutija je otvorena davno davno, tako da ovi komentari i ocene takve vrste, uopšte me ne zanimaju. Taj kamen nigde niste mogli kupiti osim na 3-4 mesta gde je cena kubika kod svih bila 100 eura. A vi ste dobili za 60 eur za kubik. Tog kamena, tj SIGE smo prodali preko 30 kubika i niko se, ali niko nije ni požalio. Više ovog kamena nema za prodaju, a i kada bude bilo na stanju, cenu ću staviti astronomsku kao što i treba da bude. Ostali moji oglasi su prvenstveno lamelice i štanglice, ODRAĐENE PROFESIONALNO I VISOKOG KVALITETA I DUGOVEČNOSTI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.