Srdjan

Novi Sad

Član od: 30.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma loše iskustvo sa prodavcem. Opis uređaja ne odgovara stanju, navedeno je da je u super stanju, što je i potvrđeno u telefonskom razgovoru pre slanja, kada je telefon stigao imao je duhove i mehiriće na displeju. Dogovorili smo se da telefon vratim nazad, ja sam po dogovoru poslao na navedenu adresu, paket i dalje sedi u pošti, prodavac je isključio telefon, već 10 dana traje agonija. Povremeno se javi preko poruka na kp uz obećanje da će rešiti stvar i preuzeti paket, ali se to ne dešava. Izbegavati prodavca!
Potpuno opravda ocena. Covek je upravu. Nisam ga ispostovao, zao mi je zaista. Bio sam u inostranstvu pa nisam uspeo da odradim do kraja sve kako je trebalo i bilo dogovoreno.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam reči za ovakvo ponašanje člana. Ne znam stvarno za šta me on smatra, ali znam kad me neko langariše. Dogovorimo se juče sve lepo, da mu uplatim na račun pare i da mi danas pošalje telefon bez otkupa, jer u nedelju ide na put pa ne može, čuli se preko vibera, posle toga javljam se na kp, da mi pusti podatke za uplatu, potvrđuje i kaže poslaće kasnije i naravno ništa od toga. Danas mu ponovo šaljem da mi pusti podatke, da bi mu što pre leglo i da bi poslao danas, čovek kaže da je imao smrtni slučaj u porodici, izjavim mu saučešće, posle toga par sati pitam, hoćemo onda da ostavimo to za ponedeljak, pa da završimo, kaže: javiće mi se, otišao je za Bosnu, sve mi to bude sumnjivo kakve veze ima, da li ću mu uplatiti novac sa bilo čim, jer smo se dogovorili, ostalo bi samo da mi pošalje telefon posle uplate, ne bi bio problem ni u ponedeljak da pošalje i onda mi bude sve jasno, član dobije ocenu za uspešnu saradnju za isti taj telefon sa drugom osobom, znači da ga je već prodao, a mene tu zavlači sa nekim pričama, nije u redu to. Mogao mi je lepo reći kao čoveku prodao sam drugom i tačka, a ne ovako da me pravi budalom. Izbegavati ovog člana, jer očigledno ne znam šta znači reč dogovor, i njegova "REČ", nema vrednost! Tako će sutra i nekog drugog prevariti! Naravno za sve imam dokaz, ako bude bilo potrebe, dostaviću administraciji! Dobro razmislite kada se budete upuštali u dogovor za dotičnim! !! Po meni za IZBEGAVANJE! !!
Nije doslo do nikakve saradnje. Proveo sam vise od ukupno 3 sata da mu slikam telefon i objasnim sve u najmanji detalj. Niti mi je uplatio novac niti sam ja njemu poslao. Toliko
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.