srđan

Beograd

Član od: 13.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac me zavlacio 3 nedelje za delove, preko poruka ovde na kupujemprodajem mi je napisao da ima deo i da je cena 150€, ja sam pristao na cenu i poslao mu poruku na viberu da mi posalje slike. Odgovorio mi je samo da je masina kompletna i kada sam ga zvao bio je prilicno neljubazan rekavsi da nema vremena da mi slika i ako stvarno hocu da kupim, da mu ostavim adresu za slanje, sto sam ja i ucinio. A on se vise nije javljao, zvao sam ga opet nakon par dana da bi mi pricao price kako je na putu u kamionu i da ce pogledati kada stigne kuci. Naravno opet se nije javio i nakon nedelju dana sam ga ja opet nazvao da bi mi na kraju rekao da nema deo.
Sram vas bilo!!!!! pljujete po ljudima očigledo jer vam je dosadno !!! kako ste vi u ovoj situaciji oštećeni? NIJE VAM UZET NOVAC !!! NISTE PREVARENI !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.