Srdjan

Novi Sad

Član od: 18.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajem septembra smo naručili ip kameru, a stigla nam 2. oktobra. Naravno rečeno nam je da je ispravna kao što je i bilo navedeno u oglasu. Osoba je zaboravila da pošalje, pa je u utorak 1. oktobra poslala. Paket je stigao sa punjačem koji je improvizovano popravljen i naravno neispravnom kamerom. Pokušavali smo da korektno dobijemo naš novac natrag. Slali sms-ove, poruke plus na viber, i nakon poziva osoba je obećala da će se sve vratiti i da ne želi nikakve probleme zbog sitne sume! Kada primi platu, šalje pare. Uspeli smo nekako da dobijemo 800din koliko nas je koštala kamera, a 300din poštarine koje smo dodatno oštećeni, od 18. oktobra zamolio je da pošalje od druge polovine plate za sedam dana. Naravno ponovo mi kao budale šaljemo sms-ove, pišemo na viber, kontaktiramo ovde na sajtu sa porukom . .. ali osoba se pravi luda što kaže narod. 4-5 puta smo naravno plus pitali "Kada želite da vam pošaljemo kameru natrag? " itd itd itd. Prećutali smo mnooogo puta, mnogima na ovom sajtu. Nije nam zbog 300din za koje smo naknadno oštećeni, plus naše neprocenjivo vreme, plus neprocenjivi nervi zbog ovakvih ljudi . .. ALI ovo je PRVA negativna ocena koju mi nekome dodaljujemo! Zbog bezobrazluka, načina komunikacije, nepoštovanja (pogotovo mladjih generacija), a iskreno i one opuštenosti da neko misli da može nekoga da zaj*** i koristi tek tako nečiji krvavo stečen novac, ovo je blaga varijanta kazne koju Srdjanu mi dodeljujemo! Kompletne prepiske i printskrinove svega posedujemo kao evidenciju, takodje i papirologiju kao i tu neispravnu kameru, za koju je tvrdio da radi (tako je i na oglasu stajalo) . .. tako da je bolje da se ovako završi nego da mi lično dostavimo kameru natrag i preuzmemo NAŠIH 300din! Ovom izjavom se takodje pridružujem grupi oštećenih korisnika i kulturno apelujem da administracija sajta napravi sistem po kom će strožije opominjati one koji greše i prave štetu drugima!
Za 300 din mi lik dao losu ocenu Jel Sam ti reko da sacekas malo nisam znao da ti je tolko stalo do 300 din da sam znao trcao bi do poste da ti posaljem

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA dogovor je bio da mi posalje nintendo wii sa slike koji ima dva dzoistika i jednu nuncaku usb fles i svi dodatni kablovi za povezivanje, poslo mi je nintendo wii bez jednog dzoistika i bez usb flesa. kad sam ga pozvao i pitao rekao je: Jao ja sam zaboravio da spakujem evo ga ostoje kod mene, poslacu sutra. Naravno nije ni poslao ni posle 7dana, zovem ga saljem poruke nece da mi se javi ni da odgoori. Cuvatje se.
Vidi ti si dobio tu posiljku ja sam zaboravio da stavim taj jos jedan kontroler inace poslao bi ga al ti si mi odma dao losu ocenu I ja neznam onda ko bi ti poslao posle lose ocene...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.