Srdjan

Pančevo

Član od: 29.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od ovog člana tri para patika. Dva para odgovaraju opisu, dok kod trećeg para djon je meksi prodavac to nije naglasio. To i nije toliko bitno koliko malicioznost ovog čoveka. Zašto? Upravo zbog toga sto je mogao u jednoj kesi da upakuje tri para patika, umesto sto je upakovao u tri kese i poslao na moju adresu, tako da sam ja umesto jedne, platio tri postarine. U komunikaciji je veoma nekorektan, bahat. Tako da dajem negativnu s PREPORUKOM, zaobilazite ga kako znate i umete. Pozdrav svim članovima dobre volje, koji su spremni za dobru saradnju na obostrano zadovoljstvo.
Covek se bavi preprodajom patika..vodite racuna. Smara vas da odmah obrisete oglas da drugi kupci ne vide koliko su placene kod pravog kupca. U oglasu sam napisao lepo patike nosene. Polovne sto automatski znaci da moraju biti djonovi meksi. Nijedan djon nije probusen sto mu je naglaseno u poruci. Te iste ce patike koje je kupio od mene za 2000,00 ce sada da prodaje po 4000,00 - 45000,00 toliko o tome da mu bilo sta ne odgovara. Obrati paznju na njegov profil pa se i sami uverite koja ce cena biti. Pozdrav svima. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.