Srdjan

Kruševac

Član od: 27.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Povlacim pozitivnu ocenu iz razloga sto mi je kupljeni telefon radio 2h i zatim prestao davati znake zivota. Kada sam probao sve sto mi je prodavac rekao da pokusam bezuspesno(cak bio u servisu gde mi je receno da je aparat neispravan), prodavac me je pitao da li sam ja otvarao telefon i radio nesto na njemu uveravajuci me da je nemoguce da je sam prestao raditi. Nikad nikoga nisam prevario niti pokusao prevariti, pitao sam vise puta za neko resenje cak sam ponudio da posaljem nazad telefon da prodavac ode u servis i proveri i ako sredi da mi posalje nazad telefon ili dogovor ili sta god, od tada nikakav kontakt sa prodavcem i iskreno osecam se prevareno ali ok moguce da se desilo da telefon ispravno radi kod njega i jednostavno prestane raditi kod mene mada kada se tvrdi da je ispravan i da ne moze zabagovati u oglasu ocekivao sam barem 24h ispravnosti : D . Prodavac jeste bio ljubazan(osim kada je insinuirao da sam ja nesto uradio telefonu) ali ubrzo se prestao javljati na telefon iako je sam rekao da ga pozovem. Uglavnom poenta ove negativne je da buduci kupci traze radnu garanciju jer se i njima moze desiti slicna situacija kao meni. Dobar prodavac izlazi u susret kupcima pogotovo kad se naidje na problem a ne samo kad je sve kao po loju. Zao mi je, verujem da je dobar covek ali jednostavno meni je ostao neispravan uredjaj i gorak osecaj. Zato pamet u glavu i obavezno trazenje radne garancije. Pozdrav i svako dobro : )
NEISTINE I NARAVNO DA SE NE SLAZEM. CITAJTE!!! Doticnom sam posalo potpuno ispravan telefon BB Q10 u odlicnom stanju.Sto je i potvrdio i dao ocenu DOKAZ IMATE U DRUGOJ OCENI ISPOD,a kopiracu i ovde: "Zeljko (član od 30.01.2013) = Blackberry Q10 Ram 2GB,16GB,8MP FULL= Opis iz oglasa tačan: Da Komunikacija protekla dobro: Da Ispoštovan dogovor: Da Brz dogovor. Sve kao u oglasu. Preporuka." A to sto je on cackao po telefonu ili hteo da popravi njegov,a meni vrati neispravan to je krajnje neljudski i nekorektno! Svi znaju kakvi su Blackberry telefoni i da se bukvalno ne kvare,a tek tako sto je on rekao,potpuno ispravan i sve ok i samo crkao iz cista mira na punjacu!I TO CRKAO PAR MINUTA NAKON STO SAM DOTICNOM DAO POZITIVNU!PROVIDNO! Njegovu nameru otkriva i to sto je poruke slao na dva oglasa,vise nego ocigledno!Ali nebitno uspeo je delimicno sta je hteo,ali ne i da me obmane,A OVAJ NJEGOV OSMEH NA KRAJU JE VISE NEGO CINICAN! MOJE DOSADASNJE OCENE I SARADNJE DOVOLJNO GOVORE O MENI I KAKAV SAM COVEK.HVALA SVIMA NA DOSADASNJOJ SARADNJI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.